Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız’a kariyer zıplaması yaşatacak İçimizden Biri heyecanı arttı!

Özge Yağız’a kariyer zıplaması yaşatacak İçimizden Biri heyecanı arttı!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında çok yakında izleyiciyle buluşacak olan Süreç Film imzalı yeni dizi “İçimizden Biri”nin ikinci tanıtımı yayınlandı. Merakla beklenen dram ve aşk öyküsü olan diziden gelen görüntüler izleyicilerin merakını artırıyor.

Özellikle de Özge Yağız hayranları genç oyununun yeni rolündeki performansını heyecanla bekliyor… Yemin dizisi ile büyük çıkış yapan Özge Yağız, ardından Sol Yanım dizisinde iyi bir oyunculuk sergiledi. Yağız’ın yeni dizi ile büyük bir çıkış yapması bekleniyor.

Özge Yağız'a kariyer zıplaması yaşatacak İçimizden Biri heyecanı arttı! 22

Yeni dizisi için imaj yenileyen genç oyuncu, partneri Bora Akkaş ile de iyi bir uyum yakaladı. Özge Yağız’ın kariyer zıplaması yaşaması beklenen İçimizden Biri dizisinin hikayesi de oldukça güçlü. Dizinin hikayesi geçen sezon final yapan Kuzey Yıldızı dizisinin yönetmeni Ersoy Güler’e ait.

Özge Yağız'a kariyer zıplaması yaşatacak İçimizden Biri heyecanı arttı! 23

Havva ile Adam’ın ailelerine aşklarını itiraf ettikleri tanıtımda iki tarafın da gösterdiği tepkiler, yaşanacak büyük mücadelenin ilk sinyallerini veriyor. Bir tarafta İrlandalı Hristiyan bir ailenin oğlu olan Adam, diğer tarafta ise geleneklerine bağlı Müslüman bir ailenin kızı Havva… Aşk hikayeleri büyük bir heyecanla bekleniyor.

Çekimlerine Marmaris’te devam eden İçimizden Biri dizisinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora, Renan Bilek’e; Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Karakoç, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Ozan Can Yiğit, Metin Çanak, İrem Tuncer, Pelin Şükrüoğlu, Nil Kılınçoğlu, Hira Nur Eyigün gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

Dizinin genel hikaye, senaryo ve yönetmenliğini ise başarılı isim Ersoy Güler üstleniyor.