Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisine dikkat çekmek için ince taktik!

Masumlar Apartmanı dizisine dikkat çekmek için ince taktik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi başarılı performanslar ortaya koymaya devam ediyor. Başrolde yer alan Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu’ya ikinci sezonda Melisa Şenolsun da katıldı. Rüya karakterini canlandıran Şenolsun, sette çok iyi karşılandığını ve zaten ekibi daha önceden de tanıdığını belirtti.

Melisa Şenolsun’un hikayeye dahil olması ile başlayan değişim rüzgarında yeni adımlar da art arda geliyor.. İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılması birçok izleyiciyi üzdü. Melisa Şenolsun, bu ayrılığın ardından dengelemek üzere geldi.

Şimdi ise diziye yeni bir karakterin daha katılması bekleniyor. Ceylan isimli gizem içeren yeni karakter hikayede önemli bir yer edinecek. Bu karakteri kimin canlandıracağı da henüz netleşmedi. Özge Namal’a yapılan teklif kabul görmedi.

Dizi ekibinin çok ses getirecek bir isim ile Ceylan karakterinin fazlasıyla konuşulmasını istediği anlaşılıyor. Uzun yıllardır dizilerde yer almayan Özgü Namal’a bir teklif yapılması bu bakış açısını da yansıtıyor. Bu durum dizi ekibinin ince bir taktiği oldu ve yeni karakter hem gizem dolu ve Ceylan’ı canlandıracak oyuncunun da çok konuşulması isteniyor.

Ceylan karakteri için görüşmelerin devam ettiği ve henüz kimin canlandıracağının belli olmadığını belirtelim. İlk sezonuna göre reytingleri düşen Masumlar Apartmanı’nda Gülben’in evlilik yolculuğu ise izleyicilerin çok hoşuna gitti.

Gülben ve Safiye karakterlerinin pozitif yönlerinin izleyiciye sunulması önemli bir yenilik oldu… TRT1 dizisinde Ceylan karakterinin gelmesi ile birlikte bazı değişimlerin de yaşanması bekleniyor.

Han ile Rüya karakterlerinin arasına girmesi beklenen Ceylan, eski sevgili olarak işleri fazlasıyla karıştırmaya geliyor.