Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisine yeni heyecanı yeni karakter getirecek!

Masumlar Apartmanı dizisine yeni heyecanı yeni karakter getirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinde ilk sezonun ardından Farah Zeynep Abdullah ayrıldı. İnci karakterinin hikayeden çıkmasının ardından Melisa Şenolsun, Rüya olarak izleyicilerin karşısına çıktı. Ardından da zaten dizinin sıkı takipçisi olan Aslıhan Gürbüz hikayeye Ceylan karakteri ile katıldı.

TRT1 ekranlarının sevilen dizisinde heyecanı artıracak yeni gelişmeler var… Dizinin senaristleri yeni bir karakteri daha izleyicilerle buluşturacak..

Armağan Oğuz’un Masumlar Apartmanı dizisi ile anlaştığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Dizinin hikayesinde önemli değişimler meydana getirmesi beklenen yeni karakter heyecan yarattı.

Mazo karakterini canlandıracak olan Armağan Oğuz’un performansı ve karakterin detayları da şimdiden merak konusu oldu.

Masumlar Apartmanı dizisine yeni heyecanı yeni karakter getirecek! 7

İlk sezonda büyük çıkış yapan Masumlar Apartmanı, ikinci sezonda ise izleyici ilgisinin bir bölümünü kaybetti. Bir ara reytingler aşağıya doğru giderken, hikayedeki değişimler ile yeniden toparlanma sağlandı. Dizinin sezon sonuna kadar yüksek izleyici ilgisi ile devam edebilmesi için de üst üste yeni karakterler geliyor.

Rüya ve Ceylan’ın ardından şimdi de izleyicileri Mazo karakteri etkileyecek. Önümüzdeki bölümlerde Armağan Oğuz’un dizinin sahnelerinde yer alması bekleniyor.