Ana sayfa Dizi Analiz Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde işte buna hata diyoruz!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde işte buna hata diyoruz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde koronavirüs sorunları devam ederken, çekimler de hızla sürüyor… Önceki hafta Gökçe Bahadır’ın koronavirüse yakalanması nedeniyle 1 hafta ara veren dizide bu sefer de Yiğit Kirazcı aynı sorunla uğraşıyor.

Sevgilisi Pınar Deniz ile birlikte koronavirüse yakalanan Yiğit Kirazcı karantinaya girdi. Ancak dizinin yeni bölüm yayınını etkileyecek bir sıkıntı yok. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 15. yeni bölümünde Güneş’in kına gecesi heyecanı izleyicileri duygulandıracak…

Azra ile Yıldırım arasında ise aşkın başladığına şahitlik edeceksiniz. Azra, Sergen ile evlenirken Yıldırım’a aşık olduğunu ilk kez itiraf edecek. Bu da hayatlarında büyük değişime neden olacak.

Evlilik Hakkında Her Şey dizi hayranları Azra ile Yıldırım yakınlaşmasının çok hızlı olduğu eleştirilerini yapıyor. Bu tür ilişkilerin daha yavaş ve gerçekçi sunulması gerektiğini dile getiren dizi hayranları, Azra’nın henüz boşanmadan Yıldırım ile öpüşmesini hiç iyi karşılamadı…

Azra’nın boşandıktan sonra yeni bir ilişki için adım atmasının daha doğru olduğunu belirten dizi hayranları, bu noktada senaristlerin hatalı bir karar aldıklarını belirten yorumlar yapıyor.