Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’e Kolombiyalı hayranlarından inanılmaz bir doğum günü hediyesi!

Kerem Bürsin’e Kolombiyalı hayranlarından inanılmaz bir doğum günü hediyesi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Türk dizi sektörü yurt dışında o kadar büyüdü ki her bir dizinin dünyanın dört bir köşesinde ciddi bir hayran kitlesi oluştu. Bu durum en çok Türk oyunculara yaradı. Tüm dünyadan fanlara sahip olan oyuncularımızı yabancı hayranları, zaman zaman yaptıkları sürprizlerle de şaşırtıyor.

Bugüne kadar birçok ünlü Türk oyuncu, yurt dışındaki hayranlarından ilginç hediyeler aldı. Ancak muhtemelen hiçbiri Kerem Bürsin’e Kolombiyalı hayranlarının verdiği doğum günü hediyesi kadar anlamlı olmadı.

4 Haziran Cuma günü Kerem Bürsin’in doğum günü. Ünlü oyuncu cuma günü 33 yaşına girecek. Kolombiyalı hayranları Kerem Bürsin’in doğum gününü unutmadı ve ona müthiş bir doğum günü hediyesi hazırladı. Hem de aylar öncesinden başlayarak.

Kolombiyalı hayranları, uzun süre önce bir kampanya başlatarak Kerem Bürsin’in adına Frasis Vakfı’na tam 89 bin liralık bağışta bulundu. Hayranları, 89 bin lira karşılığındaki 10.540 dolar’ı Kerem Bürsin’e doğum günü hediyesi olarak vakfa bağışladı. Kolombiya’da kurulu olan vakıf, son derece zor ekonomik koşullarda yaşayan ülkenin ihtiyaç sahibi yerel halkına, özellikle de fakir çocuklara yardım etmek amacıyla çalışıyor.

Kerem Bürsin'e Kolombiyalı hayranlarından inanılmaz bir doğum günü hediyesi! 8

Bağış, Sen Çal Kapımı Colombia’nın Twitter hesabından yapılan paylaşımla açıklandı. Paylaşımda bağışı kendi ülkelerinde yapmak istedikleri belirtilerek Kerem Bürsin’e ithafen “Senin adına yaptığımız ve ihtiyaç sahipleri kişilere ulaşacak bu hediyenin seni çok mutlu edeceğine inanıyoruz” denildi.

Twitter’daki mesajla birlikte hediyenin serfitikası da paylaşıldı.

Kerem Bürsin'e Kolombiyalı hayranlarından inanılmaz bir doğum günü hediyesi! 9