Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumlar Apartmanı ikinci sezon afişinde dikkat çeken detay!

Masumlar Apartmanı ikinci sezon afişinde dikkat çeken detay!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında geçen sezon çok başarılı bir performans ortaya koyan Masumlar Apartmanı dizisinin ikinci sezonu için geri sayım başladı. Dizinin 38. yeni bölümü gelecek hafta ekrandaki yerini alacak ve ikinci sezon başlayacak.

İlk sezon finalinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılması hayranlarını çok üzdü. İnci karakteri ölünce Han’ın yeni sezonda bir boşluğa düşmesi bekleniyordu. Ancak diziye yapılan yeni bir transfer ile bu duruma engel olundu. Melisa Şenolsun, ikinci sezonda Farah Zeynep Abdullah’ın yerini doldurmak için hikayeye dahil oldu. Hatta ünlü oyuncu ikinci sezon afişinde de yer alarak başrole adını yazdırdığını gösterdi.

Geçtiğimiz sezon izlenme rekorları kıran ve büyük beğeni toplayan Masumlar Apartmanı’nın merakla beklenen yeni sezon afişi yayımlandı. Dizi, 14 Eylül Salı günü yeni sezonuyla TRT 1 ekranlarında başlıyor.

Çarpıcı hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla adından sıkça söz ettiren Masumlar Apartmanı, yeni sezonda da izleyenleri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Sıra dışı afiş tasarımlarıyla da dikkat çeken dizinin yayınlanan yeni sezon afişi de yine büyük beğeni topladı.

Gerçek hayatların, iç acıtan hikayelerinden uyarlanmış bir başyapıt olan “Masumlar Apartmanı” yeni sezonuyla 14 Eylül Salı günü saat 20.00’de TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.