Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı reytinglerde birincilikten uzaklaştı, Destan ise hala direniyor!

Masumlar Apartmanı reytinglerde birincilikten uzaklaştı, Destan ise hala direniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları reyting yarışında 3 önemli diziyi görüyoruz. atv ekranında yayınlanan Destan’ın sadece tüm kişiler kategorisinde birincilik elde ettiği bir sonuç var… 21 Aralık akşamı yayınlanan diziler AB ve ABC1 kategorilerinde ilk program olmayı başaramadı.. Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber bülteni bu iki kategoride reytingin zirvesine çıktı.

Masumlar Apartmanı ise AB ve ABC1 kategorilerinde Fox Haber’in ardından ikincilikler elde etti. Tüm kişilerde ise dizinin dördüncü sıraya kadar gerilediğini görüyoruz. TRT1 dizisi için ilk sezonda elde edilen çok başarılı sonuçların ikinci sezonda zaman zaman alınabildiği bir durum yaşanıyor.

Masumlar Apartmanı’nın hikayesine yönelik eleştiriler izleyici kaybının süreceğine yönelik bir işaret olarak algılanmalı. Dizinin reyting oranları gerilemeye ve birincilik iddiasını kaybetme noktasına doğru gitmeye devam ediyor.

Destan isimli atv dizisi ise yeni başlamasına rağmen tüm kişiler kategorisinde birinciliği kimseye kaptırmayacak gibi bir görüntü çiziyor. 21 Aralık akşamı da Destan’ın beşinci bölümü yine zirvede yer aldı. Ancak AB grubunda dördüncülük ve ABC1’deki üçüncülük ile bu iki kategoride de dizinin birincilikten uzaklaştığı görülüyor.

Masumlar Apartmanı reytinglerde birincilikten uzaklaştı, Destan ise hala direniyor! 7

Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey ise tüm kişilerde günü altıncı olarak tamamladı. AB ve ABC1’de daha iyi reytingler alan dizi, üçüncü ve dördüncü olarak sıralamada yerini aldı.

Salı akşamları Destan dizisi iyi bir reyting alsa da baskın ve günü süpüren bir durumda değil. Oysa ki atv’nin 6 sezon süren fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz çok daha başarılı reytingler elde edebilen bir diziydi.