Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’na rüzgar gibi girdi, böyle devam edecek!

Masumlar Apartmanı’na rüzgar gibi girdi, böyle devam edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de ikinci sezonu başlayan Masumlar Apartmanı dizisinin en büyük sürprizi Rüya karakteri oldu. Melisa Şenolsun’un canlandırdığı bu karakter ilk kez izleyicilerle buluştu.

Böyle iddialı bir yapıma dahil olarak önemli bir fırsat elde eden Melisa Şenolsun, performansıyla da olumlu yorumlar aldı. Masumlar Apartmanı dizisinin başrol oyuncuları ile birlikte TRT Haber ekranına çıkan Melisa Şenolsun, dördüncü başrol olarak artık dizinin sürükleyici isimlerinden birisi konumunda.

Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Birkan Sokullu’nun da yer aldığı yayında Melisa Şenolsun, “Rüzgar gibi giriyor hikayeye. Enteresan bir karakter, ama sürprizli bir karakter. Onun sürprizini bozmamak için ben çok fazla anlatamıyorum” açıklamasını yaptı.

Böyle bir kadronun içinde yer almanın kendisi için çok keyifli olduğunu belirten oyuncu, şunları söyledi: “Hem çok heyecanlıyım hem de çok mutluyum. İzledikçe görürsünüz, umarım Rüya karakterini beğenirsiniz.”

Dizinin ikinci sezonunda Rüya karakterinin hikayeye büyük bir etkisinin olması bekleniyor. Özellikle de Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılmasının ardından dizide bir boşluk oluştu. İnci karakterinin gidişi tüm karakterleri etkileyecek. Ancak Rüya ile birlikte hikayenin bir başka yönü de ortaya çıkacak.

Melisa Şenolsun, dizinin ikinci sezonunda yeni karakter ile büyük sürpriz yapacak ve rüzgar gibi esmeye gelecek bölümlerde devam edecek.