Ana sayfa TV Programları Güldür Güldür Show’da bir ayrılık ve bir de transfer var

Güldür Güldür Show’da bir ayrılık ve bir de transfer var

tarafından ker_def

Show TV’nin fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show’un yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı. Sevilen kadronun yanı sıra yeni oyuncuların da yer aldığı tanıtım enerjisi ile dikkat çekiyor.

Her sene merakla beklenen tanıtım filminde oyuncular, dansları ve neşeleri ile yeni sezonda da iddialı olduklarının altını çiziyor. Programın yeni sezonu öncesi Ecem Erkek ayrılık kararı almıştı. Ayrıca Toygan Avanoğlu ise ekibe katılarak yeni dönemde onlarla birlikte yerini alacak. İşte yeni sezon fragmanı:

Güldür Güldür Show kadrosu yeni sezon kadrosu da ortaya çıktı. İşte programda yer alan tüm isimler: Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Asiye Dinçsoy, Ayça Damgacı, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Deniz Hiracan, Doğa Rutkay, Giray Altınok, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Ozan Varol, Özgün Aydın, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter.

8 sezondur kahkahanın vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show, 9. yeni sezonunda seyircisi ile buluşmak için gün sayıyor. Güldür Güldür Show çok yakında Show TV’de!