Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nı bırakan Farah Zeynep Abdullah’a Kara Sevda tecrübesi yaşayan Hazal Filiz Küçükköse destek çıktı!

Masumlar Apartmanı’nı bırakan Farah Zeynep Abdullah’a Kara Sevda tecrübesi yaşayan Hazal Filiz Küçükköse destek çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılında Zemheri isimli dizi ile ekranda olan ama projenin kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşayan Hazal Filiz Küçükköse, bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Yavuz isimli tarihi dizi ile anlaştığı daha önceden bilinen oyuncu, hayatında her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Yaz dizilerinde oynamak istemeyen oyuncu, “Bir yaz işi ile ilgili birkaç görüşmemiz vardı ama güzel bir şey olsun diye bekliyoruz. O yüzden Eylül işlerine ağırlık verdik. Ben yaz işleri ile ilgili önyargılı demeyeyim ama kendimi orada göremiyorum. Romantik komedi bir işte, dram üzerine bir iş yapacaksam da sezonun ağırlığı olmasını istiyorum” diye konuştu.

Yaz projelerini üstün körü değerlendirdiğini anlatan Hazal Filiz Küçükköse’nin gelen teklifler ile ilgilenmediği de ortaya çıkmış oldu. Kara Sevda dizisinde dram performansı ile hatırlanan oyuncu, Masumlar Apartmanı’nda dram sahneleri ağır geldiği için oynamak istemeyen Farah Zeynep Abdullah’ı da haklı buldu.

Kendisinin de Kara Sevda dizisinde zorlandığını ifade eden oyuncu, “Genel anlamda gerçekten çok yorucu. Özellikle dram sahnelerini önce hissetmek, sonra yansıtmak gibi bir şey oluyor. Aslında yaşamış kadar oluyorsunuz. Hatta benim bir sahnem vardı, hala unutamıyorum. Kara Sevda’da kendini tavana astığı bir sahne vardı. O ipi boynuma geçirdiğim andan itibaren, her şeyin gerçek olma ihtimali çizgisinde yaşadım bazı şeyleri. İnanılmaz ağırlığı olan bir iş, yaptığımız iş” açıklamasında bulundu.

İzleyiciye karakterin yaşadıklarını hissettirmek için oyuncunun kendisinin ilk olarak bunu hissetmesi gerektiğini anlatan Hazal Filiz Küçükköse, Farah Zeynep Abdullah’ı da bu düşüncesinde haklı bulduğunu ifade etti.

Aşk hayatında bir gelişme olmadığını ifade eden oyuncu, böyle iyi hissettiğini ve bir süre de böyle kalmak istediğini sözlerine ekladi.