Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar’ın ayrılık kararı herkesi şaşırttı!

Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar’ın ayrılık kararı herkesi şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Dizdar, geride bıraktığımız sezon Masumlar Apartmanı dizisinin ilk sezonunda adeta harikalar yarattı. Dizinin Gülben’i olarak akıllara yazılan oyuncu, rolü o kadar başarılı canlandırdı ki, çok geniş kitleler tarafından bu dizi sayesinde tanınmış oldu.

Şimdiye kadar birçok projede rol alan oyuncu, göz önündeydi ama TRT1 dizisi sayesinde de popüler olmayı başardı. Merve Dizdar, magazin gündeminin de en çok konuştuğu kişiler arasında ve 2018 yılında evlendiği eşi Gürhan Altundaşar’dan ayrılık kararı almasıyla da herkesi şaşırttı.

Çok Güzel Hareketler 2 kadrosunda bulunan Altundaşar ile mutlu pozlar veren ve aile hayatıyla da dikkat çeken oyuncunun ani boşanması hayranları tarafından da beklenmeyen bir gelişmeydi.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın ayrılık kararı herkesi şaşırttı! 12

Sosyal medyadan açıklamada bulunan oyuncu çıkan aldatma haberlerine de içerledi. Oyuncu ne kendisinin ne de eski eşinin birbirlerini aldatmadığına yönelik sözleri de dikkatleri çekti. Merve Dizdar, magazinden anlamadığını da belirttiği yazısında “Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne ben birbirimizi aldatmadık, yasak aşk yaşamadık kimseyle, sadece bitti” diyerek dikkat çekti.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın ayrılık kararı herkesi şaşırttı! 13

Merve Dizdar’ın eşinin tüm arkadaşlarını da takipten çıkarak bir başka şaşkınlık daha yaşattı.

Altundaşar da hesabından bir paylaşım yaptı ve “Kapansın kapılar bir daha açılmasın” diye imalı bir not yazdı.