Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah kime çok sinirlendi?

Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah kime çok sinirlendi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 ekranlarının iddialı yapımı ‘Masumlar Apartmanı’nda bir sezon boyunca ‘İnci’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah sezon finali olan 37. bölüm itibariyle diziye veda etmişti. Oyuncunun vedası hayranlarını üzdü.

Dizide başarılı bir performans sergileyen Abdullah’ın psikolojisi ağır sahnelerde yer almayı artık istemediği için diziden ayrıldığına yönelik bilgiler de hem basında hem sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah kime çok sinirlendi? 8

Oyuncu şu sıralar farklı bir konu ile gündemde, Türkiye’yi saran orman yangınlarına ilişkin sosyal medyada paylaşılan “Help Turkey!” (Türkiye’ye yardım et!) etiketi, televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimlerini ikiye böldü. Şehrazat’ın ‘Bu yurt dışı çağrısı ağrıma gitti!’ mesajına Farah Zeynep Abdullah tepki gösterdi. Ünlü oyuncu şarkı sözü yazarı Şehrazat’a ‘Hayvanlar, doğa perişan. Onur için yaşamak ne alaka?’ yanıtını verdi. Şehrazat, ünlü oyuncunun bu tepkisine, ‘Siz ne anlarsınız vatanın onurunu korumaktan? Siz kim, bana bunu yazmak kim? Ne iş yaparsınız bile bilmem…’ dedi. Bunun üzerine Farah Zeynep Abdullah’ın verdiği yanıtlarla Şehrazat’ı ti’ye alması sosyal medyada gündem oldu.

Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah kime çok sinirlendi? 9

Şehrazat’ın paylaşımına bir tepki de oyuncu Hazal Kaya’dan gelmişti. Kaya, ‘Bütün ülkeler bu gibi büyük felaket zamanlarında diğer ülkelerden yardım ister. Cayır cayır yanan canları izlemek gitsin zorunuza.  Bir ağaç, bir köy, bir hayvan daha kurtulsun da kim ne derse desin bizim için. Ne tuhaf dertler var ya…’ ifadelerini kullandı.