Ana sayfa Sosyal Medya Mehdi gidince Doğduğun Ev Kaderindir sanki ruhunu kaybetti!

Mehdi gidince Doğduğun Ev Kaderindir sanki ruhunu kaybetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ilgili övgüler bir kenara bırakıldı, eleştirilerin çok arttığı bir dönem yaşanıyor… İbrahim Çelikkol’un Mehdi karakteriyle veda ettiği hikayeye yönelik eleştiriler, bitmek bilmiyor…

Dizide Zeynep karakterinin güçlü ve kendi ayakları üzerinde duran, mantıklı birisi görünümünden uzaklaştırılması zaten izleyicileri ilk rahatsız eden konu olmuştu. Ardından da Mehdi karakteri hiç de inandırıcı olmayacak şekilde mafyaya benzer birisine dönüştürülünce izleyici bu duruma isyan etmişti.

Mehdi karakteri hikayeden ayrıldı, heyecan iyice azaldı. Kimi dizi hayranları için ise Mehdi’nin gidişi ile birlikte dizi ruhunu da kaybetti…. Şimdi Zeynep ile Barış’ın aşklarının yanı sıra hikayeye yeni katılan Nesrin karakteri ile heyecan artırılmaya çalışılıyor.

Ancak Doğduğun Ev Kaderindir hayranları, diziyi uzatmak için yapılan senaryo oyunlarının artık ilgilerini eskisi kadar çekmediğini de sosyal medya mesajlarına yansıtıyor.

Bir dizi hayranının şu sözlerine birçok kişi de katılacaktır: “Güzel bir diziyken, dalavereli gereksiz konuları işin içine sokarak diziyi uzatmaya çalışıyorlar. O zaman da reyting düşüyor. Neden reytingler düştü diye yapımcı kendisine sorsun. Güzel diziler başlıyor, onlar seyredilir.”

Dizinin duygusallık noktasından da uzaklaştığını ve artık hikayenin kendilerini sarmadığını, heyecanın kalmadığını belirten birçok izleyici mesajını da sosyal medya platformlarında görebilirsiniz.

İşte dizinin 14 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan 39.bölüm fragmanı: