Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisi büyük bir hatanın kıyısında!

Teşkilat dizisi büyük bir hatanın kıyısında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşmaya devam eden Teşkilat dizisini seven milyonlar var… Daha ilk bölümden itibaren diziye tutuklu kalanların beklentileri büyük… Milli İstihbarat Teşkilatı destekli bir dizi olmasında bunun rolü de büyük. Zira bu dizi sayesinde bazı alt mesajlar topluma verilebiliyor.

Dizi hayranları da hem hikayedeki mesajlara odaklanmış durumda hem de aksiyonu bol sahnelerle keyifli anlar yaşıyor… Teşkilat dizisi her anlamıyla özel ve farklı bir yapım. Aslında “Bir diziden daha fazlası” denilebilecek bir noktada. Belki de hikayelerdeki bazı detaylar, karakterler gerçek olaylara atıf yapılarak yazılıyordur. Bunu da kimse bilmiyor ama bu durum da büyük bir gizem oluşturuyor.

İşte Teşkilat dizisini bu kadar başarılı yapan, kısa sürede sevilmesini sağlayan da bu gizemli hali… Ancak dizide bir de tehlike var.. Aynen Mucize Doktor dizisinde düşülen hata gibi aşk meşk işlerine fazla odaklanılması hikayeye olan ilginin azalmasına neden olabilir.

Mucize Doktor’da biraz fazla kullanılan bu aşk teması, reyting kaybı getirmişti. Teşkilat dizisinde de Zehra ile Serdar yakınlaşmasının böyle bir duruma neden olmasından korkuluyor… Bazı izleyiciler bu aşk konularının dizide hafif geçilmesini ve fazla abartılmaması gerektiğini ifade eden yorumlar yapıyor.

Teşkilat dizisinin ilk 6 bölümü ilgiyle izlendi. 18 Nisan Pazar akşamı 7. yeni bölüm yayınlanacak ve hikayede Serdar ile Zehra’nın birbirlerine bir adım daha yaklaşacaklarını göreceksiniz. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde çok beğenilen Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal ikilisi, bu sefer Teşkilat’ta bir arada ve birbirleri ile de çok uyumlular. Umarız bu uyum abartılmadan ve aşk konuları da dizinin gidişatını etkilemeyecek düzeyde tutulur.

Dizide özellikle Irak sahnelerinden çok etkilenen izleyiciler, Ceren karakterinde yer alan Ezgi Eyüboğlu’nun performansını da çok beğendiklerini belirten yorumlar yapıyor.

Teşkilat dizisinin her geçen hafta daha da iyi olduğunu fark eden izleyiciler, yeni bölümleri de sabırsızlıkla bekliyor. İşte Teşkilat dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı: