Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Yılmaz Ak tam da isyan ettiği bir dönemde Yargı’nın Pars’ı ile ters köşe yaptı!

Mehmet Yılmaz Ak tam da isyan ettiği bir dönemde Yargı’nın Pars’ı ile ters köşe yaptı!

tarafından ker_def

Yargı dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran oyunculardan birisi de Mehmet Yılmaz Ak oldu. Savcı Pars karakteri ile çok sevilen oyuncu, adeta başrollerden rol çalan bir isim olarak anılmaya başlanıldı. “Savcı olmak için doğmuş” yorumları ile hayranlarının bu karaktere çok yakıştırdığı oyuncu, birbirinden farklı karakterlere çok iyi uyum sağlamasıyla da biliniyor.

Mehmet Yılmaz Ak, birçok projede yer aldı ve her rolü de dikkat çekiciydi ve birbirlerinden ayırmak da çok kolay oluyor. Peki oyuncu bunu nasıl başarıyor? Mehmet Yılmaz Ak bu sorunun yanıtını fiziksel yapısına bağlıyor.

Magazin D’ye konuşan oyuncu, ekranda görüntü konusunda bir avantajının olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Bu konuda bence fiziksel bir avantajım olduğunu düşünüyorum. Yüzümün kemikli olması, saçlarım hafif dalgalı, sakal bıraktığım zaman başka bir şey olabiliyor. O avantajım var, onu kullanabiliyorum. Bir de çalıştığım ekiplerle ilgili çok şansım oldu. Yaratıcı, kolektif yaratmaya müsaade eden bir ekiple birlikte çalıştım. O değişim için onun da çok faydası oluyor.”

Mehmet Yılmaz Ak tam da isyan ettiği bir dönemde Yargı'nın Pars'ı ile ters köşe yaptı! 3

Dizi hayranları birçok projede ünlü oyuncuyu kötü karakterlerde izledi. Ancak Mehmet Yılmaz Ak, bir karakteri direkt kötü olarak yorumlamıyor ve iyi yanlarını da bulmaya çaba harcıyor. Oyuncu, “Dizinin içerisinde ya da filmin içerisinde kötü gibi görünebilen ama benim hep iyi bulduğum sebepleri olan karakterler oluyor. Yoksa oynayamazsınız” diye konuştu.

Artık iyi bir karakteri canlandırmak istediği bir ortamda Pars karakteri ile tanışan ve Yargı dizisiyle de farklı bir yüzünü izleyiciye gösteren oyuncu, şu anki durumundan çok memnun.

Mehmet Yılmaz Ak, Pars karakterinin kendisi için şans olduğunu şu sözlerle ifade etti: “Çok yakın bir zamanda söyledim bunu. Ben artık kötü adam rolünde oynamak istemiyorum. Menajerimde sağ olsun Yargı’yı getirdi. Daha kuşe bir iş oldu. Pars karakteri de kötü olmasa da yine de bir antagonist bir karakter.. Yani böyle adlandırılıyor böyle karakterler. O yüzden çok keyifli oynaması…”