Ana sayfa Dizi Haberleri Melis Sezen’den Sadakatsiz’e veda gibi mesaj kafaları karıştırdı!

Melis Sezen’den Sadakatsiz’e veda gibi mesaj kafaları karıştırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, sezonun büyük dikkat çeken ve ilgiyle izlenen yapımları arasında yer alıyor. Dizi, Cansu Dere ve Caner Cindoruk başrolünde başladı ama 3. başrol olarak Melis Sezen de sezon boyunca sergilediği oyunculukla dizide çok önemli bir rol üstlendi.

Med Yapım ve Mednova Yapım imzalı dizi, BBC’nin ödüllü bir dizisi olan Doctor Foster uyarlaması. İlk yayınlanmaya başladığında Cansu Dere’nin oynadığı Asya karakteri, orjinal dizideki karakterle çok karşılaştırılıyordu. Kıyafetleri, tarzı, tavrı, saçlarıyla oynaması bile dikkatleri çeken bir ayrıntı olmuştu.

Caner Cindoruk’un Volkan karakteri ile izleyenleri daha ilk bölümlerden sinir harbine sürüklemesi ile birlikte ‘yüzsüz’ olarak izleyicinin her bölüm saçını başını yolduran Derin karakteri de Melis Sezen’in başarılı oyunculuğu ile ön plana çıktı.

Melis Sezen'den Sadakatsiz'e veda gibi mesaj kafaları karıştırdı! 9

Sezen, genç yaşına karşın Sadakatsiz dizisiyle büyük bir sorumluluğu da üstlendi ve başarılı ile de taşımakta. Duygu geçişleriyle ekran başındaki izleyiciyi bile kandıracak bir noktaya gelen Derin’in hezeyanları, dizinin takipçilerinin de takdirini kazanan bir oyunculukla ortaya konulmakta.

Melis Sezen, ilk başrolünü yine Kanal D’nin Leke dizisiyle almıştı. Ancak Sadakatsiz’deki rolü, genç oyuncunun kariyerinde adeta bir dönüm noktası oldu!

Dün akşam sezon finali yapan dizide Derin ve Asya, aynı aracın içindeyken uçuruma yuvarlandılar. Derin, ölesiye nefret ettiği Asya’nın da olduğu aracını sürerken geçmişiyle ve Asya ile hesaplaşıyordu. Bir anda uçurumun kenarına geldiğinde artık her şey için çok geçti! İki kadın araçla aşağı uçarken, onları aynı kaderin mutsuz kadınları haline dönüştüren Volkan ise arkalarından şaşkınlıkla bakarak ‘Asya’ diye ağlıyordu.

Dizinin şoke eden sezon finalinden sonra o araçtan kimin sağ çıkıp kimin öleceğini yeni sezonda göreceğiz ama Melis Sezen’in sezon finali ile birlikte yaptığı bir paylaşım ise dikkatlerden kaçmadı.

Oyuncu, üstü başı, eli yüzü kan içindeki fotoğraflarını instagram sayfasından yayınladı.

Melis Sezen'den Sadakatsiz'e veda gibi mesaj kafaları karıştırdı! 10

Dizinin sahneleri için hazırlandığı görülen oyuncunun bu fotoğraflarının altına düştüğü mesaj dikkat çekti. Melis Sezen, “Derin, o kadar özelsin ki benim için tarif edebilmem mümkün değil. Tüm ekibe ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. İyi ki… Bu akşam sezon finalimizle sizleyiz. Çok heyecan” notunu yazdı.

Oyuncunun, emeği geçen herkese teşekkür etmesi, “Ayrılıyor mu?” sorusunu doğurdu. Bu sorunun yanıtını yeni sezonda bulacağız ama kimse böyle bir ihtimali düşünemiyor! Derin’in ölmesiyle hikayenin aynı sürükleyicilikle devam etmesi de biraz zor gibi… Ancak Melis Sezen’in mesajının kafaları bir hayli karıştırdığı da aşikar…

Melis Sezen'den Sadakatsiz'e veda gibi mesaj kafaları karıştırdı! 11