Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Çelikkol’un partneri olan Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinden sonra yeniden Kanal D’de

İbrahim Çelikkol’un partneri olan Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinden sonra yeniden Kanal D’de

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Melis Sezen, özellikle Sadakatsiz isimli dizi ile Kanal D ekranında 2 sezon çok başarılı işlere imzasını atmıştı. 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, geçen sezon Gülcemal isimli dizi ile Fox TV ekranında yer aldı.

Sadakatsiz gibi başarılı bir projeden sonra Gülcemal dizisinin reytingleri tatmin edici olmadığı için erken final yapması, genç oyuncu adına bir talihsizlik olarak kayıtlara geçti.

Melis Sezen, Gülcemal dizisindeki Deva karakteri nedeniyle de sosyal medyada çok sayıda eleştiri ile muhatap olmak durumunda kaldı.

Oyuncu, 2016 yılından bu yana dizilerde yer alıyor ve dikkat çekici bir kariyer çıkışı sergilemeyi başardı.

Şimdi de Till Death olarak tarif edilen, “Senden Önce” ismiyle yayın hayatına başlaması beklenen yeni Kanal D dizisinin kadın başrolü olarak Melis Sezen ile anlaşma sağlandı.

Yakında ekrana gelmesi planlanan “Senden Önce” dizisinin duyurulan ilk oyuncusu İbrahim Çelikkol, geçen haftalarda D Media ile anlaşma imzaladı. Yapım şirketi, hazırlıkları devam eden dizinin diğer oyuncularını seçmeye devam ediyor.

Oyunculuğu ile izleyicinin her daim beğenisini kazanan güzel oyuncu Melis Sezen, “Senden Önce” dizisinin açıklanan bir diğer ismi oldu. Sezen, sürpriz bir karakter ile yeniden Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak.

Kanal D’nin kurumsal sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda Melis Sezen’in fotoğrafının altına “Yine, yeniden Melis Sezen” mesajının yazılması ile sanatçının fanları yorum yağdırdı.

Oyuncu görüşmelerinin devam ettiği dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Dizinin diğer karakterlerinin kimlerden oluşacağı ve nerede çekileceği gibi konular sır gibi saklanıyor.