Ana sayfa Dizi Haberleri Sezon arasında flaş ayrılık! Yasak Elma’ya veda eden isim üzecek!

Sezon arasında flaş ayrılık! Yasak Elma’ya veda eden isim üzecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 4 sezondur ekranlarda olan Yasak Elma dizisi, kısa bir süre önce sezon arası verdi. Ekranın en entrikası bol ve absürt konulu dizisi olarak, artık izleyicinin her an her şeyin olması mümkün bir dizi olarak gördüğü bir yapım. Ancak yine de her bölümüyle izleyenleri şaşırtmaya da devam etti.

Başrol oyuncularının bile her an gidebileceğini izleyenler biliyor ama yine de şaşırtan gelişmeler yaşanmakta. Geçtiğimiz sezon 85. bölümde, dizinin ana karakterlerinden Talat Bulut’un hayat verdiği Halit Argun karakterinin gitmesi de ilginç gelişmelerden biriydi.

O bölümden sonra 5 oyuncunun birden diziden ayrılışına tanıklık etti izleyenler. Kaya, Kerim, Yiğit, Lila, Halit karakterleri diziye veda etti.

Nesrin Cavadzade, Eda Ece, Şevval Sam’ın başrolünde yer aldığı diziye, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu katıldı daha sonra.

Hikaye başka bir yere doğru akarken, gidişiyle en çok üzen karakterlerden birisi olan Barış Kılıç’ın hayat verdiği Kaya ise aniden geri döndü!

Şahika’nın abisini çağırmasıyla Kaya da yeniden diziye dahil oldu. Ender ve Kaya aşkının da devamını isteyenler, bu duruma çok sevindi.

Fakat yeni gelen bir haber izleyenleri üzecek! Bir süre önce ‘Ender ayrılıyor mu?’ şeklindeki söylentiler sonrasında Kaya’nın gelmesiyle durum değişmişti.

Sezon arasında flaş ayrılık! Yasak Elma'ya veda eden isim üzecek! 7

Ancak bu kez bir başka gelişme yaşanıyor! Gazeteci Birsen Altuntaş, yakın zamanda Yasak Elma dizisinden Zehra’yı oynayan Şafak Pekdemir’in ayrılacağı kulis bilgisini paylaşmıştı.

Fox TV’nin yeni dizisi Metresler’e geçeceği konuşuluyor. Yasak Elma gibi Med Yapım imzalı bir dizi olan Metresler’e, bir oyuncu transferi daha konuşulmakta.

Bu ismin de Barış Kılıç olduğu kulislere düştü. Anlaşılan Yasak Elma’nın 4. sezon finalinde patlayan bomba, bu iki ismin diziden gidişine zemin hazırladı!

Bakalım o bomba sonrasında Yasak Elma’da başka ne gibi değişiklikler olacak?