Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen’in şuh pozlarına hayranları bayıldı! Hazal Kaya ise Mayıs’a kırgın!

Melis Sezen’in şuh pozlarına hayranları bayıldı! Hazal Kaya ise Mayıs’a kırgın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sadakatsiz dizisiyle ekranlara gelen Melis Sezen, Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile başrolünde oynadığı dizide öne çıkan bir isim. Oyunculuğu ile diziyi izleyenleri duygudan duyguya sürükleyen Melis Sezen, genç bir yetenek ve Sadakatsiz ile daha da çok tanındı.

Sezen, ilk başrolünü Leke dizisiyle oynamıştı. Ancak dizi kısa sürmüştü. Daha sonra Sevgili Geçmiş dizisinde de yine başrolde yer alıyordu ama Sadakatsiz’deki kadar dikkat çekmemişti.

Sezen’in kariyerinde ciddi bir sıçrama yaşatan Sadakatsiz dizisi ve Derin karakteri, izleyenlerin hafızalarına kazınan rolüyle birlikte oyuncunun hayran sayısını da her geçen gün artıyor.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar da büyük dikkat çekmekte. Oyunu, dizinin yayınlanan son bölümünde giydiği elbise ile değişik pozlar verdi.

Melis Sezen'in şuh pozlarına hayranları bayıldı! Hazal Kaya ise Mayıs'a kırgın! 10

Şuh halleriyle fotoğraflara yansıyan Melis Sezen’e hayranları beğeni ve övgü dolu yorumlar yapıyorlar. Adeta ‘ateş ediyor’ dedirten pozlarıyla dikkat çeken Sezen’e rol arkadaşlarından Özge Özder ve Cansu Dere’den de beğeni geldi.

Melis Sezen'in şuh pozlarına hayranları bayıldı! Hazal Kaya ise Mayıs'a kırgın! 11

Hayranlarının bol bol ‘Maşallah’lı yorumlarının yanı sıra ateş emojili yorumları ve kalplerle dolu beğeni yorumları gelmeye devam ediyor.

Melis Sezen'in şuh pozlarına hayranları bayıldı! Hazal Kaya ise Mayıs'a kırgın! 12

Hazal Kaya ise Mayıs ayından sıkıntılı! İstanbul’da bir ara baharın etkisi fazlasıyla hissedilirken, bir süredir de yağmurlu, kapalı havalar etkisini arttırdı.

Kaya, Mayıs ayının bu gitgelli halinden pek hoşnut olmamış anlaşılan! Şu sıralar yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın çekimlerini sürdüren Hazal Kaya, Mayıs’a biraz isyan etmiş ve “Böyle Mayıs olmaz” notuyla hayranlarıyla aşağıdaki pozunu paylaşmış…

Melis Sezen'in şuh pozlarına hayranları bayıldı! Hazal Kaya ise Mayıs'a kırgın! 13