Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler’in Kader’i Naz Çağla Irmak’ın, iddialı bir diziyle ismi anılıyor!

Kırgın Çiçekler’in Kader’i Naz Çağla Irmak’ın, iddialı bir diziyle ismi anılıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv’nin dikkat çeken bir projesiydi Kırgın Çiçekler dizisi. Genç ve ismi pek duyulmamış isimler, bu dizi ile birlikte dikkatleri çektiler. Bu isimlerden birisi de Kader karakterine hayat veren Naz Çağla Irmak’tı. Genç oyuncu, 2015-2018 yılları arasında yayınlanmaya başlayan diziden önce pek tanınmıyordu.

Aslında 5 yaşındayken, çekimleri Ankara’da yapılan ve televizyon tarihimizin unutulmazlarından birisi olan Bizim Evin Halleri dizisinde oynamıştı. Çünkü annesi usta oyuncu Hülya Gülşen Irmak, dizide rol alıyordu. 1997 Ankara doğumlu olan Naz Çağla Irmak da annesi sayesinde kameralarla 5 yaşında tanıştı.

Kırgın Çiçekler'in Kader'i Naz Çağla Irmak'ın, iddialı bir diziyle ismi anılıyor! 8

Daha sonra eğitimine devam eden oyuncu, annesinin mesleğine gönül verdi ve bu kez aradan geçen 10 yılın ardından yeniden Kırgın Çiçekler ile ekrana adım attı.

Kader karakterini başarılı bir şekilde oynayınca yapımcıların da dikkatini çekti. Sonrasında Çakallarla Dans 5’te Leyla, Tövbeler Olsun’da Aylin karakterini oynadı.

Şimdi ise iddialı bir dönem projesi ile görüşmelerini sürdürüyor. Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Bozdağ Film’in yeni dizisi Ak Kız Destanı için görüşmekte. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre Naz Çağla Irmak’la henüz anlaşma sağlanmamış ama görüşmeler sürüyor.

Bu arada dijital platform Gain için çekilen ve Caner Özyurtlu’nun yönettiği Ayak İşleri isimli yapımda da rol alan Naz Çağla Irmak, ayrıca Alper Kul’un yazdığı ve Erdem Yener’in yönetmenliğini yaptığı Diyelim Ki Birlikteyiz’de de rol aldı.

Kırgın Çiçekler'in Kader'i Naz Çağla Irmak'ın, iddialı bir diziyle ismi anılıyor! 9

Ak Kızın Destanı isimli iddialı projenin kanalı ise henüz belli değil. Naz Çağla Irmak’ın proje ile anılması da henüz yeni gündeme geldi. Dev bir prodüksiyon olarak lanse edilen dizinin yeni sezonda ekrana gelmesi planlanıyor.

Son bilgilere Bozdağ Film’in, Kuruluş Osman dizisinin Temmuz ayının başına kadar devam etmesi yönünde bir kararı var. Bir yandan da Ak Kız Destanı dizisinin çalışmaları devam ediyor.

Dizinin oyuncuları henüz belli değil. Temmuz ayında çekimlerine başlanması planlanan dizinin hikayesinin 9. yüzyılda geçtiği öğrenildi.

Dizide, Türklerin İslamiyet’e geçişinden önceki dönemde Orta Asya’da yaşayan dağ obalı kimsesiz bir kız ve eli ayağı tutmayan han oğlunun destansı aşk hikâyesini anlatılacak.