Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Aslı Pamuk, Ayça Ayşin Turan ve Hafsanur Sancaktutan’dan sonra şanslı kadın kim olacak?

Melisa Aslı Pamuk, Ayça Ayşin Turan ve Hafsanur Sancaktutan’dan sonra şanslı kadın kim olacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015 yılında dizilerde yer almaya başlayan devlet konservatuvarı mezunu Alperen Duymaz, son yılların en popüler erkek oyuncularından birisi haline geldi. Hem yetenekleri hem de yakışıklılığı ile hayranlarını etkileyen oyuncu, sempatik tavırlarıyla da büyük ilgi görüyor.

2018 yılında Çukur dizisinde Emrah karakterinin bir sahnedeki olumsuz tavrı ile Alperen Duymaz bir anda gündeme gelmiş ve magazin basını tarafından uzun süre konuşulmuştu. Oyuncunun Çukur dizisindeki rolü sadece 18 bölüm sürdü ama birçok kişinin de kendisini fark ettiği bir dönem yaşandı.

Alperen Duymaz, Çukur dizisinin ardından üst üste başrol teklifleri aldı. Çarpışma, Zemheri ve Son Yaz dizilerinde ön planda yer alan oyuncu geniş bir hayran kitlesini peşinden sürüklüyor…

Çarpışma dizisinde Melisa Aslı Pamuk ile partner olan oyuncu, rol arkadaşı ile çok iyi bir uyum sağladı. İkilinin ekran uyumu o kadar iyiydi ki, sosyal medyanın en çok konuşulan dizi çiftlerinden birisi olmayı başardılar.

Melisa Aslı Pamuk, Ayça Ayşin Turan ve Hafsanur Sancaktutan'dan sonra şanslı kadın kim olacak? 9

Alperen Duymaz’ın sadece 10 bölüm süren Zemheri dizisinde Ayça Ayşin Turan ile de çok iyi bir dizi çifti olarak öne çıktığını hatırlatalım. Duygusal bir çift görünümündeki ikilinin, Zemheri dizisi çok ilgi görmese bile akılda kalıcı olduğu gerçeğini biliyoruz.

Melisa Aslı Pamuk, Ayça Ayşin Turan ve Hafsanur Sancaktutan'dan sonra şanslı kadın kim olacak? 10

Alperen Duymaz’ın Son Yaz dizisindeki partneri ise Hafsanur Sancaktutan oldu… İki genç oyuncunun parlamasında bu dizinin de önemli bir payı var. Akgün ile Yağmur çifti izleyiciler tarafından o kadar çok beğenildi ki, izleyicilerden büyük destek geldi.

Son Yaz’ın 26. bölümde final yapmasına gösterilen büyük tepkinin nedenlerinden birisi de Akgün ile Yağmur çiftinin muhteşem uyumuydu.

Son 3 dizisinde 3 önemli kadın oyuncu ile başrolü paylaşan ve çok da iyi bir partnerlik süreçleri geçiren Alperen Duymaz için yeni bir kadın oyuncu arayışı var.

Melisa Aslı Pamuk, Ayça Ayşin Turan ve Hafsanur Sancaktutan'dan sonra şanslı kadın kim olacak? 11

Bein Connect’te yayınlanacak olan 13 bölümlük dijital dizi Erkek Severse projesinin çekimleri yakında başlayacak. Alperen Duymaz, Kenan isimli bir dijital pazarlama şirketi sahibini canlandıracak.

Peki şanslı kadın başrol oyuncusu kim olacak? Kadın partner için şanslı diyoruz çünkü, Alperen Duymaz’ın partnerleri ile uyumu hem çok iyi oluyor hem de partnerinin yıldızının parlamasına katkı sağlıyor.

Erkek Severse dizisinde eşinden boşanmış ve 2 çocuklu bir kadın karakterini canlandıracak olan isim bakalım kim olacak? Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.