Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz kariyerinde bir ilke hazırlanıyor!

Alperen Duymaz kariyerinde bir ilke hazırlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alperen Duymaz 3 Kasım 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde eğitim aldı. 2015 yılından itibaren setlerde görmekte olduğumuz oyuncu, şimdiye kadar 7 televizyon dizisinde ve bir de sinema filminde yer aldı.

Alperen Duymaz, Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki Cesur karakteri ile adım attığı dizi dünyasında birbiri ardına önemli karakterlere hayat verdi. Acı Aşk dizisinde Ali Köklükaya ile ilk başrol deneyimini yaşayan oyuncu; Bodrum Masalı ve Çukur dizilerinde ise önemli tecrübeler kazandı.

Çukur dizisindeki tartışmalı bir sahne ile gündeme gelen ve çok konuşulan oyuncu, Çarpışma dizisindeki Kerem karakteri ile çok dikkat çekti. Oyunculuk yetenekleri ile göz dolduran Alperen Duymaz, 2020 yılında Zemheri ve son olarak da Son Yaz isimli dizilerde başrolde yer aldı.

Son Yaz dizisinin geçen hafta 26.. bölümü ile birlikte final yapmasının ardından ünlü oyuncuya birçok teklif yapıldı. Alperen Duymaz, bu teklifler arasında bir dijital dizi projesini kabul etti.

Bein Connect platformunda yayınlanacak olan Erkek Severse isimli yapımda yer alacak olan oyuncu için bu yapım, ilk dijital dizi projesi olma özelliği taşıyor.

Dijital pazarlama şirketi sahibi Kenan karakterine hazırlanan oyuncu, 13 bölüm sürecek ola hikaye ile farklı bir rolü izleyicinin karşısına çıkartacak.

Alperen Duymaz’ın başrolde birlikte yer alacağı kadın oyuncu için arayışlar devam ediyor. Aslı Zengin’in hikayesini yazdığı dizinin yönetmeni ise Ömür Atay oldu.