Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan yurt dışında gurur kaynağı oldu!

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan yurt dışında gurur kaynağı oldu!

tarafından ker_def

Ada Masalı isimli yaz dizisinin yurt dışında çok popüler bir noktaya geldiği ile ilgili basında çeşitli haberler yer aldı.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolünde yer aldığı Ada Masalı dizisi 2021 yılında yayınlandı ve toplam 25 bölüm olarak izleyicilerle buluştu.

İki başrol oyuncusunun çok iyi uyum sağladığı Ada Masalı dizisinde, hikaye de yaz döneminin sıcaklığını ortaya koymuştu.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin dizide tanıştıktan sonra iyi bir enerji yakalamalarının yanı sıra aşk yaşamaları da Ada Masalı dizisine olan ilgiyi bir hayli artırmıştı.

Yurt dışında satışı devam eden Türk dizileri arasında Ada Masalı’nın çok iyi bir satış süreci bulunuyor.

40’tan fazla ülkeye yayılmış olan Ada Masalı dizisine ilgili canlı kalması hem hikaye hem de oyuncuların ortaya koyduğu performansın bir sonucu olarak ortaya çıktı.

15 Haziran ile 22 Aralık 2021 tarihleri arasında yayınlanan Ada Masalı dizisi İzmir’de çekilmişti.

Amerika’dan tutun da Rusya’ya kadar geniş bir coğrafyaya yayılan Ada Masalı dizisinin bu kadar büyük ilgi görmesi yapımcıların da romantik komedi hikayelerine daha çok önem vermelerini sağlayabilir.

İspanya’da da ilgi gören Ada Masalı dizisi için 40’tan fazla ülkeye yayılması daha önce çok ilgi çeken Bay Yanlış, Erkenci Kuş gibi romantik komedi dizilerinin elde ettiği başarının bir tekrarı olarak ifade edebiliriz.

Ali Bilgin‘in yönettiği Ada Masalı dizisinde; Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Bedia Ener, İpek Tenolcay, İlkay Akdağlı, Rami Narin, Özge Demirtel, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Eylül Ersöz gibi dikkat çekin isimler yer almıştı.