Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Şenolsun’un yeni dizideki seri katil karakteri çok ama çok tartışılacak!

Melisa Şenolsun’un yeni dizideki seri katil karakteri çok ama çok tartışılacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Melisa Şenolsun, yeni dijital dizi projesini kabul etti! Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, geçtiğimiz hafta sokakta sevgilisi Umut Evirgen ile birlikte görüntülenmişti. Oyuncu bazı proje tekliflerinin olduğundan bahsetmişti ama ayrıntı vermemişti.

En son Menajerimi Ara dizisine konuk olan oyuncu, Atiye’de de başarılı performansı ile övgü üstüne övgü almıştı. Sevgilisi Evirgen’in yönettiği Buluşma Noktası isimli filmde de yer alan oyuncunun yeni dizi projesi de ortaya çıktı.

Melisa Şenolsun, yakında Star isimli bir diziye başlıyor. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, BKM Film’den gelen teklifi kabul eden oyuncu, Exxen platformunda Star dizisiyle yerini alacak.

Hakan Bonomo’nun hikayesini yazdığı dizi 8 bölümden oluşuyor. Bertan Başaran’ın yönetmen olduğu dizide, Melisa Şenolsun’un rolü de çok ilginç. Oyuncu, gündüzleri oyunculuk yapan, geceleri ise seri katile dönüşen Yasemin karakteri ile herkesi şaşırtmaya geliyor.

Yasemin karakterinin öldüreceği kişiler ise özel olarak seçiliyor… Acımasızca bir kediyi öldüren ya da gözünü kırpmadan bir kadının hayatını elinden alan adamlar Yasemin’in hedefinde olacak.