Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat değil, artık dizinin adı Ankara ve başlamadan büyük bir ayrılık yaşandı!

Teşkilat değil, artık dizinin adı Ankara ve başlamadan büyük bir ayrılık yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılında TRT1 ekranında başlaması heyecanla beklenen dizilerden biriside Teşkilat…Ancak dizinin ismi nedeniyle çıkan sorun yapılan değişiklik ile çözüldü. Teşkilat ismi başka bir şirkette olduğu için dizinin adı Ankara olarak değiştirildi.

Ankara isimli dizide Milli İstihbarat Teşkilatı anlatılacak. Bu nedenle çok özel bir proje olarak merakları süslüyor… Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Ezgi Eyüboğlu ve Ezgi Şenler gibi isimler de kadroda yer aldığı için izleyiciler heyecanla gelişmeleri takip ediyor.

Ankara dizisinde bir değişiklik yaşandığı da ortaya çıktı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin yönetmeni noktasında önemli bir değişime gidildi. İlk bölümleri Yağız Alp Akaydın çekmişti. Dizide en az 3 bölümün tamamlandığına yönelik bilgiler de gelmişti. Yeni gelen haberlere göre ise yönetmen değişikliği yaşandı.

Ankara isimli dizinin yeni yönetmeni Ketche lakaplı Hakan Kırvavaç oldu. Bilindiği üzere Ketche sektörde başarısı ve farklı yaklaşımları ile bilinen bir isim. Ankara dizisini ele alması da projenin daha da iddialı olacağı mesajını veriyor.

Teşkilat değil, artık dizinin adı Ankara ve başlamadan büyük bir ayrılık yaşandı! 7

Ketche, 2018 yılında çok konuşulan Müslüm filminin yanı sıra, geçen yıl TRT1 ekranında final yapan Şampiyon dizisinin de yönetmenliğini yapmıştı.