Ana sayfa Dizi Haberleri Halil Ergün ile Meltem Cumbul’un uzun bir aradan sonra dizilere dönüşü hayranlarını mest edecek!

Halil Ergün ile Meltem Cumbul’un uzun bir aradan sonra dizilere dönüşü hayranlarını mest edecek!

tarafından ker_def

Kanal D’nin Eylül ayı dönemi için hazırladığı projelerden birisi de Mahsun Kırmızıgül imzasını taşıyor. Yeni dizi için ön hazırlıklar devam ederken, basında da bazı detaylar yer almaya başladı.

Dizinin ilk olarak ifade edilen ismi Güzel Aşklar Diyarı olsa da, ilerleyen süreçte birçok dizi filminde de yaşandığı gibi isim değişikliği olması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Son dönemde birçok diziye mekan olan Kapadokya’nın güzellikleri bu yeni dizinin de izleyicileri etkilemesine fırsat sunacak. Kapadokya’nın tarihi ve doğal güzellikleri arasında çekilecek olan dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler de büyük dikkat çekiyor.

Tecrübeleriyle izleyicinin gönlünde taht kuran isimlerden Halil Ergün ve Meltem Cumbul ikilisi yeni proje ile birlikte tekrar ekrana dönmüş olacak.

Son dönemin sevilen kadın oyuncularından Melis Birkan ve Behzat Ç dizisindeki muhteşem performansı ile unutulmazlar arasına katılan Berkan Şal, yeni dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Mahsun Kırmızıgül’ün dizinin hazırlık süreci ile birlikte birkaç bölümde yönetmen olarak yer aldıktan sonra hikayeyi Deniz Koloş’a devretmesi bekleniyor.

Yaz döneminde çekimlere başlanacak olan yeni dizi için Eylül ayının yayın için seçilmesi, Kanal D’nin yeni sezonu hedeflendiğini ve iyi bir reyting ile güçlü bir başlangıç yaparak diğer rakiplerinin önüne geçmeyi amaçladığını gösteriyor.