Ana sayfa Sosyal Medya Meltem Cumbul uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizisiyle ekrana dönüyor!

Meltem Cumbul uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizisiyle ekrana dönüyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul’un hayranları şu sıralarda bir hayli heyecanlı. Uzun süredir ekranlarda göremediğimiz ünlü oyuncu, yepyeni bir dizi projesinin kadrosunda bulunuyor.

1990’lı yılların başından itibaren oyunculuk mesleğinde adım adım ilerleyen Meltem Cumbul, birçok önemli dizi ve sinema filminde etkili performanslar ortaya koydu.

Mesela Yılan Hikayesi dizisindeki Zeynep karakteri unutulmaz dizi karakterlerinden birisi oldu. Muhteşem Yüzyıl gibi çok önemli bir projede Fatma Sultan karakterinde de izlediğimiz oyuncu, uzun bir aradan sonra 2021 yılında televizyon ekranına Kırmızı Oda dizisindeki Pembe karakteri ile dönüş yapmıştı.

Şimdilerde ise yeniden setlere adımını atan Meltem Cumbul, izleyicilerle buluşmayı bekliyor.

Güzel Aşklar Diyarı isimli Kanal D için hazırlanan yeni haftalık dizisinin oyuncularında birisi de Meltem Cumbul oldu.

Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Halil Ergün, Meltem Cumbul, Ege Kökenli, Melis Birkan, Berkan Şal, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Ali Başar, Yunus Narin, Erdem Adilce, İlayda Sezgin, Miray Akay, Yankı Ayhan, Işıltı Su Alyanak, Mustafa Arda Işık, İbrahim Dizlek, Ersel Şibil, Yiğit Yapıcı gibi dikkat çeken isimler aynı projede buluştu.

Çekimlerine Kapadokya’da devam edilmekte olan Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Meltem Cumbul’un karakteri merakla bekleniyor. Dizinin yayın tarihi bilinmese de Eylül ayında başlaması ihtimal dahilinde bulunuyor.