Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dayanışması böyle olur! Barış Falay’dan Ahsen Eroğlu övgüsü!

Menajerimi Ara dayanışması böyle olur! Barış Falay’dan Ahsen Eroğlu övgüsü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara dizisi geçen sezonun çok iyi başlayan ama sonrasında büyük izleyici kaybı yaşayan yapımı olmuştu. Dizinin başrollerinden birisi de Ahsen Eroğlu idi. Oyuncu ilk kez tiyatro sahnesine çıktı ve dostları da onu bu önemli gününde yalnız bırakmadı.

Ağaçtaki Kız isimli oyun için uzun süredir prova yapan Ahsen Eroğlu, sahneye çıktı ve performansı ile de alkış aldı. Ünlü oyuncuyu desteklemek için gelenler arasında Menajerimi Ara dizisindeki rol arkadaşı Barış Falay da vardı.

Vakit bulduğunu ve arkadaşlarına destek olmak için oyuna geldiğini belirten Barış Falay, “Yeter ki üretim olsun, sanat olsun. Bizi sanat kurtarır” diyerek güçlü bir mesaj da verdi.

Ahsen Eroğlu ile Menajerimi Ara dizisinde birlikte rol aldıkları hatırlatılınca Barış Falay şunları söyledi: “Gençler her zaman pırıl pırıllar. Ahsen de çok yetenekli, çok çalışkan bir arkadaşım. Önünün çok açık olduğunu düşünüyorum. İnşallah hayat ona güzellikler getirsin” diye konuştu.

Genç oyuncuların son dönemde tiyatroya daha çok ilgi göstermesinin önemine işaret eden Barış Falay, hikaye anlatmanın çok özel bir şey olduğuna değindi.

Barış Falay, “Hikayecilik benim işim. Ben dünyayı hikayeciliğin kurtaracağına inanıyorum. Hikayecilik olmazsa gelişemeyeceğimize inanıyorum. Hikaye üretmenin içinde olan herkesi sevgi ile kucaklıyorum” diye konuştu.

Şu anda bir projesi olmadığını ve gelen teklifleri değerlendirdiğini belirten Barış Falay, anlaştığı bir proje olmadığını ve dinlenme aşamasında olduğunu belirtti.