Ana sayfa Sosyal Medya Dizilerde sevmediği çok şey yapıyor ama Barış Falay’ın motivasyonu hiç düşmüyor!

Dizilerde sevmediği çok şey yapıyor ama Barış Falay’ın motivasyonu hiç düşmüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ömer dizisi için sokakta güzel dönüşler alan Barış Falay bir noktaya dikkat çekti! Usta oyuncu Barış Falay, bu sezonun en farklı karakterlerinden birisini canlandırdı.

Ömer isimli dizide Reşat karakteri ile izlediğimiz oyuncu, televizyon ekranlarında izleyicilerin pek de görmeye alışmadığı müezzin karakteri ile farklı bir süreç yaşadı.

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Merve Dizdar’ın da başrolünde yer aldığı Ömer dizisinin başarılı bir sezon geçirmesi oyuncuları da çok memnun eden bir gelişme oldu. Dizi iyi reytingler alırken, izleyici ilgisi başladığı günden ilk sezon finaline kadar neredeyse hiç azalmadı.

Ömer dizisi ile ilgili sokakta çok güzel dönüşler aldıklarından bahseden Barış Falay, özellikle bir noktaya dikkat çekti: “Aslında en güzel sıcak tepkiyi biz sokaktan alıyoruz. Sokaktan da çok güzel cevap geliyor, herkes her şeyin çok net farkında. Mutluyuz o yüzden.”

Sakalları ile Ömer dizisinde farklı bir imaj sergileyen tecrübeli oyuncu, gerçek yaşamında sakal sevmediğini de söyledi.

Barış Falay, “Sakal çok hoşuma giden bir şey değil, işim ile ilgili sevmediğim bir sürü şeyi yapıyorum. Yüksekten de atlıyorum, hiç hoşlanmıyorum ama yapıyorum. Çünkü işimi seviyorum” açıklamasını yaptı.

Barış Falay’ın oğlunun rüzgar sörfünde Türkiye ikincisi olması da konuşulan bir gelişmeydi. Ancak ünlü oyuncu babalık refleksiyle de dikkat çekti.

Falay, “Güzel bir emek harcadı, biz de destek olmaya çalıştık” dedi ve oğlu yurt dışına çıktığı için aklının hep onda olduğunu da belirtti.