Ana sayfa Sosyal Medya Berk Atan, Gönül Dağı çekimlerini bırakıp bakın kimin yanına koştu!

Berk Atan, Gönül Dağı çekimlerini bırakıp bakın kimin yanına koştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinde Taner karakteri ile gönülleri bir kez daha kazanan Berk Atan, kariyer basamaklarını hızlı tırmanıyor. İlk sezondaki başarının ardından Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonda da milyonlarca izleyicinin gönlünü kazanmaya devam etmesi büyük bir başarı.

Bu başarının mimarlarından birisi de Berk Atan oldu. Gülsim Ali İlhan ile birlikte dizinin başrolünde yer alan oyuncu, Eskişehir’deki çekimlerden fırsat bulunca İstanbul’a geldi. Ahsen Eroğlu’nun Ağaçtaki Kız isimli ilk tiyatro denemesinde yanında yer alan Berk Atan, arkadaşının heyecanını paylaşmaya gitti.

“Bence yine çok başarılı bir performans sergileyecek” diyerek Ahsen Eroğlu’na olan güvenini ifade eden Berk Atan, sempatikliği ile de dikkat çekti.

Berk Atan, Gönül Dağı çekimlerini bırakıp bakın kimin yanına koştu! 7

Oyuncu, “Ahsen şu an Türkiye’nin kabul ettiği ve takdir ettiği bir aktris. Çok da genç ve bu yaşına rağmen çok iyi kariyere sahip. İnşallah Allah yolunu açık etsin, daha güzel işler yapsın” diye konuştu.

47.’si düzenlenen Altın Kelebek ödüllerinde Ahsen Eroğlu da Menajerimi Ara dizisindeki Dicle performansı ile ödüle layık bulunmuştu. Ahsen Eroğlu’na Yıldızı Parlayanlar ödülü verildi.

Berk Atan, arkadaşının bu ödülü hak ettiğini dile getirdi ve şu temennide bulundu: “Hak etti ve ödülü aldı. Hak edenler de aldı. İnşallah daha da güzel ödüllere layık olur.”