Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dizisinde Ahsen Eroğlu büyüsü bozulmasın!

Menajerimi Ara dizisinde Ahsen Eroğlu büyüsü bozulmasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Star TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Menajerimi Ara dizisinde en beğenilen isim kuşkusuz Dicle karakterine hayat veren Ahsen Eroğlu… Genç oyuncu bu rolle o kadar başarılı bir çizgide yer alıyor ki, dizi hayranları adeta mest oluyor.

Ahsen Eroğlu çok enerjik ve doğallığı ile öne çıkan bir isim… Enerjisini sosyal medyada sergileyen oyuncu, dizide ise doğallığı sayesinde öne çıktı. Dizi hayranları çok yalın ve doğal görüntüsü ile Ahsen Eroğlu’nu Dicle karakterine çok yakıştırdı.

Şimdiye kadar 34 bölümü yayınlanan dizide büyük bir değişim dalgası başlıyor… Bu değişimde Dicle ön planda yer alacak. 35. yeni bölümden ilk fragman da yayınlandı. Ahsen Eroğlu, yeni tarzıyla ve duruşuyla kendisine daha güvenli bir Dicle izlenimi veriyor.

Menajerimi Ara dizisinde Ahsen Eroğlu büyüsü bozulmasın! 7

Ancak dizinin hayranlarının bir kaygısı var. Oyuncunun karaktere verdiği doğal görüntü çok güzeldi ve şimdiye kadar da hikayenin sevilmesinin en önemli nedenlerinden birisiydi. Şimdi bu büyük değişim ile Dicle’nin doğallığı ortadan kalacak mı?

İşte bu soruyu soran Ahsen Eroğlu hayranları, oyuncunun şimdiye kadarki çizgisinin bozulmasını istemediklerini belirten yorumlarda bulunuyor. Zaman atlaması yaşanacak dizi yaz aylarında da devam edecek. Yani daha Dicle karakterinin önünde uzun bir yol var…

İzleyicilerin beklentisi karakterin değişiminde sadece görüntünün değişmesi, yani Dicle karakterinin doğallığına dokunulmaması isteği var… Fiziksel değişimi ile de güzelliğini bir kez daha ortaya koyan Eroğlu, Barış ile Dicle aşkına da sıkı sıkıya tutuldular. Bakalım bu zaman atlaması bu aşk noktasında hangi sürprizleri beraberinde getirecek.