Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde görev değişimi!

Menajerimi Ara dizisinde görev değişimi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi, son zamanların en popüler yapımları arasında yer alıyor. Reytingleri vasat gitmesine rağmen sosyal medyada hakkında yapılan paylaşımlarla rekor kıran dizide önemli bir görev değişimi yaşandı.

Her bölümünde bir başka ünlü ismi konuk oyuncu olarak alan Menajerimi Ara dizisi büyük ilgi görmeye devam ediyor. Özellikle Ahsen Eroğlu tarafından canlandırılan Dicle ve Deniz Can Aktaş’ın hayat verdiği Barış karakterlerinin arasındaki aşk, izleyicileri diziye bağımlı hale getirmiş durumda.

Son olarak ekrana gelen 40. bölümünde Beste Bereket, Dinçer Güner ve Fatih Ürek’i konuk eden dizide önemli bir görev değişimi oldu. Dizinin bugüne kadar Gümüş, Sıla, Melekler Korusun ve Lale Devri gibi birçok başarılı yapımın senaryosuna imza atan senaristi Sema Ergenekon görevini yeni bir isme devretti. Dizinin senaryo ekibinin yeni üyesi Volkan Yazıcı oldu.

Menajerimi Ara dizisinde görev değişimi! 7

38 yaşındaki senarist Volkan Yazıcı bundan böyle Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümlerini kaleme alacak. Genç senarist bugüne kadar İlişki Durumu: Karışık, Hayat Ağacı, Merhamet, Kolej Günlüğü, Keskin Bıçak, Aile Reisi ve Melekler Korusun gibi başarılı yapımların senaryo ekibinde yer almıştı. Yazıcı son olarak 2018 yılında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin senaristliğini üstlenmişti.

Bu hafta 41.bölümü yayınlanacak Menajerimi Ara dizisinde şunlar olacak:

Ceyda’nın Barış’ın menajeri olmak için yaptığı son hamle ise nefeslerin tutulmasına sebep oldu. Dizinin hemen ardından seyirciyle buluşan ön izleme sahnesinde Ceyda, Kıraç’ın Gülin’e (Gamze Karaduman) karşı olan samimi tavrını kıskanıyor. Dizinin hemen ardından yayınlanan ön izleme sahnesinde başardıkları işi asistanı Gülin’le kutlayan Kıraç, Ceyda’nın soğuk bakışlarıyla karşı karşıya kalıyor. Ceyda, Kıraç’ın Gülin’e karşı olan samimi tavrını kıskanırken Kıraç ise Ceyda’nın rahatsızlığını farkına varıp ona karşı nispet yapıyor.