Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara’dan Alparslan dizisine… Bedir Bedir’e çok önemli yeni rol!

Menajerimi Ara’dan Alparslan dizisine… Bedir Bedir’e çok önemli yeni rol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara isimli eğlenceli dizinin oyuncularından olan Bedir Bedir dikkat çeken performansı ile ilgi odağı olmuştu. Dizide canlandırdığı Bekir karakteri ile öne çıkan genç oyuncu, 2009 yılından bu yana setlerde yer almayı sürdürüyor.

Hem sinema hem de dizi sektöründe farklı yapımlarda rol alan Bedir Bedir, Maral isimli dizide David karakteriyle çok dikkat çekmişti. İstanbullu Gelin dizisinde de yer alan oyuncu, Menajerimi Ara’daki ilgi çeken performansıyla öne çıktı.

Bedir Bedir, yeni sezonda TRT1’de yayınlanmakta olan Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizinin kadrosuna katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre oyuncu, hikayede Selçuklu Şehzadesi Human karakteri ile herkesi şaşırtacak.

Daha önce komik bir rolde izlediğimiz oyuncu, şimdi ise dram ve aksiyonun bol olduğu Alparslan dizisi ile çok farklı bir kimliğe bürünecek.

Menajerimi Ara'dan Alparslan dizisine... Bedir Bedir'e çok önemli yeni rol! 7

Bedir Bedir’in de rol alacağı Alparslan, ikinci bölümüyle de reytinglerde birincilikler elde etti. Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi TRT1 ekranında izleyicileri mest etmeye devam ediyor.

Bedir Bedir için yeni dizisinin kariyerinde çok iyi bir seçim olduğu da izleyicilerin diziye gösterdiği ilgiden anlaşılıyor.

Şehzade Human karakteri dördüncü bölümden itibaren hikayede yerini alacak.

1982 yılında Erzurum’da dünyaya gelen oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi’nde eğitim aldı. Tiyatro faaliyetleri ile büyük başarı kazanan oyuncu, aldığı ödüllerle de dikkatleri üzerine çekti.

Yılın En Başarılı Erkek Oyuncu ödüllerini 2015 ve 2018 yıllarında elde eden Bedir Bedir, sinema ve dizi sektöründe de etkili performansları ile biliniyor.