Ana sayfa Dizi Arşivi İlker Kaleli ve Öykü Kareyel başrolde! Arak nasıl bir dizi; işte hikayesi ve oyuncu kadrosu!

İlker Kaleli ve Öykü Kareyel başrolde! Arak nasıl bir dizi; işte hikayesi ve oyuncu kadrosu!

tarafından ker_def

Show TV’nin iddialı dizisi, yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği “Arak” İstanbul’da sete çıktı. Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizi, sevilen oyuncular İlker Kaleli ve Öykü Karayel’i ilk kez bir araya getirdi.

Oyuncu kadrosunda dikkat çeken isimler bulunuyor. Güçlü bir kadro ile yola çıkan dizide yer alan isimler şöyle:

“İlker Kaleli, Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç ,Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar.”

Birbirinden değerli isimleri buluşturan Arak’ın yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay birlikte kaleme alıyor.

İlker Kaleli’nin Kara; Öykü Karayel’in Zeynep karakteri ile izleyici karşısına çıkacağı Arak’ın hikayesi ise şöyle:

1998 yılında ülkenin önde gelen ekonomi profesörlerinden biri Rauf Çınar’ın eşi Elif Çınar; evlerine giren Necip Talan adlı hırsız tarafından bıçaklanır. Bambaşka dünyalara ait bu iki ailenin de hayatı o geceden sonra değişir.

Rauf Çınar’ın kızı Zeynep Çınar o gece biricik annesini; Akay Talan ise tek kahramanı olan babasını kaybeder. Bir gecede kimliksiz, isimsiz, evsiz kalan Akay Talan, günümüzde Kara ismiyle, bizden çalanlardan çalarak hiçbir çocuğun kendisiyle aynı kaderi yaşamaması için ant içmiştir. Zeynep Çınar ise yurt dışında eğitim aldıktan sonra İstanbul’a döner.

Annesinden miras bitki sevgisini çektiği belgesellerle devam ettirmektedir. Bu iki ayrı dünya insanının tek ortak noktası o gecedir. İsteseler de istemeseler de hayat onları bir kez daha karşı karşıya getirecek, önlerindeki engeller bile aşık olmalarına engel olmayacaktır.

Ama ya gerçekler ortaya çıkınca? Kara, o gecenin gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için hayatının soygununa başlarken, Zeynep bu gerçekle yüzleşebilecek midir? İkili birbirlerine çekildikçe, o gece aydınlanacaktır ama kazanan kim olacaktır? Aşk mı? Gerçekler mi?

Sürükleyici hikayesi ve görkemli kadrosu ile Arak çok yakında Show TV’de başlıyor.