Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’deki Misafir dizisinin hikayesinin bir cazibesi var!

Fox TV’deki Misafir dizisinin hikayesinin bir cazibesi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya başlayan Misafir isimli dizinin ilk bölümü ilgi çekti. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Doğulu’nun başrollerinde yer aldığı Misafir dizisinin ikinci bölümü çok daha ilgi çekici olacak gibi görünüyor.

Perşembe rekabetinde Camdaki Kız, Barbaroslar ve Bir Zamanlar Çukurova ile rekabet etmek durumunda kalan Misafir için hiç de kolay bir ortam yok. Ancak dizinin hikayesinin çekim gücü birçok izleyiciyi daha ilk bölümden etkiledi.

Hazal Kaya gibi önemli bir ismin başrolünde yer alması, Buğra Gülsoy’un çok iddialı performansı, Ozan Dolunay’ın hayran kitlesinin desteği ve hikayenin de ilgi çekici olmasıyla Misafir dizisi kendine yer açmaya çaba harcıyor.

Dizide Gece isimli karakterin geçmişte yaşadıklarının gizemli bir şekilde hikayeye yerleştirilmiş olması, her yeni bölümde izleyicileri şaşırtacak bir hikayenin ortaya çıkmasını sağlayacaktır.

Fox TV'deki Misafir dizisinin hikayesinin bir cazibesi var! 7

Hızlı akan bir hikaye anlatımı, güçlü çekim kalitesi, etkili oyunculuklar ve merak uyandıran bir senaryo olunca Misafir dizisi için zorlu rakiplerle yarışmak mümkün hale geldi.

Dizide eşini bir trafik kazasında kaybeden adamın 3 çocuğu ile hayata tutunma mücadelesi ayrı bir duygu yoğunluğu oluşturuyor.

Gece karakterinin sırları ve geçmişte yaşadıklarından çok farklı bir ortam içine girmesiyle değişen karakteri de haftalar geçtikçe daha çok dikkat çekecek.

Hikaye kurgusu ve geçişlerin de güçlü olması Misafir’in çıkış yapmasına imkan tanıyabilir. İkinci bölümden itibaren dizinin daha da ilgi çekmesi bekleniyor. Misafir, 18 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’da Fox TV’de yayınlanacak.