Ana sayfa Sosyal Medya Barış Arduç’un babalık hallerini eşi Gupse Özay’dan dinleyin!

Barış Arduç’un babalık hallerini eşi Gupse Özay’dan dinleyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Barış Arduç ile Gupse Özay, kızları Jan Asya’nın doğumundan sonra bambaşka bir hayata doğru yol alıyor. 2022 yılının Eylül ayında dünyaya gelen kızı Jan Asya’nın bakımı ile ilgilendiği için bir süredir kariyerine ara veren Gupse Özay, kızı için yaptığı espride “Kocamdan daha çok aşık olduğum biri oldu hayatımda” diyerek gülümsetti.

Jan Asya’nın hayatını ne kadar çok değiştirdiğini bu sözlerle bile anlatan Gupse Özay, enteresan duygular yaşadığını ifade etti. Ünlü oyuncu, “Benim gibi komediyle yaşayan bir insan için mükemmel bir duygusallık katıldı hayatıma. Gözlerim doluyor sevgiden” diye konuştu.

Annelere bir hediye olması bakımından sinema filmi yapacağını anlatan Gupse Özay, anneliğin nasıl bir şey olduğunu bu filmde herkese göstermeyi hedefliyor.

Barış Arduç'un babalık hallerini eşi Gupse Özay'dan dinleyin! 8

Gupse Özal, “Malzemelerimi kullanayım, çok garip şeyler yaşadım. Onların hepsini filmde göreceksiniz” diye konuştu.

9 aylık olan kızı için Barış Arduç, “Karıma aşığım, karıma benzemesi de benim için müthiş bir şey. Sağlığı yerinde olsun, bahtı güzel olsun” dedi.

Bakışların ve gözlerin babasına benzediğini anlatan Gupse Özay, “Galiba baba” diyerek kızının kocası Barış Arduç’a benzediğini itiraf etti.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle çok başarılı bir süreç geçiren Barış Arduç, setin ara vermesine en çok sevinen isimlerden birisi oldu.

Barış Arduç'un babalık hallerini eşi Gupse Özay'dan dinleyin! 9

Kızını artık daha çok görme fırsatı bulan Barış Arduç durumdan memnun. Gupse Özay, “Tahmin ettiğim gibi bir baba oldu. Çok ilgili, eğlenceli, her şeyi yapıyor, çekindiği bir şey yok. Daha çok görmek istiyor, setten dolayı az görüyordu. Şimdi artık daha çok görecek” açıklamasında bulundu.