Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’dan sonra Ayşenil Şamlıoğlu yıldızı parlayan Kanal D dizisinde!

Menajerimi Ara’dan sonra Ayşenil Şamlıoğlu yıldızı parlayan Kanal D dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu, yaz dönemine kadar devam eden Menajerimi Ara isimli projede iyi bir dönem yaşadı… Etkili oyuncularla ve farklı hikayesi ile dikkat çeken dizinin başrollerinden birisi de Ayşenil Şamlıoğlu oldu.

1956 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ve bu güne kadar tiyatro, sinema ve dizi dünyasında birçok projede yer alan oyuncu, yine hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor.

Menajerimi Ara dizisinde Peride karakteri ile çok farklı bir hikayeyi izleyicilerin karşısına getiren Ayşenil Şamlıoğlu, şimdi ise Yargı isimli Kanal D dizisine katıldı.

İlk 6 bölümü çok iyi sonuçlar alan, Kanal D’nin parlayan yıldızı olan Yargı dizisinin güçlü hikayesine yeni bir karakter daha katılıyor.

Şahver Yengi isimli karakter ile Yargı dizisinin ekibinde yer almaya başlayan oyuncu, yine izleyicilerin dikkatini çeken sahnelerle ekranda olacak.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi çok etkileyici ve akıcı bir şekilde ilerliyor. Sema Ergenekon’un 2 yıl süren ve yargı camiasından birçok kişinin görüşlerine de başvurarak oluşturduğu senaryo, son dönemin en başarılı hikayelerinden birisi oldu.

Dizi güçlü hikayesi ve etkileyici oyunculuk performansları ile geçen hafta Teşkilat dizisini AB ve ABC1 kategorilerinde geride bırakarak büyük bir iş başarmıştı.