Ana sayfa Dizi Haberleri Sevinç Kıranlı’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz iddiası krize takıldı!

Sevinç Kıranlı’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz iddiası krize takıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında tam bir muamma haline gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a ne olacağı net olarak belli değil. 200. bölümün geçen hafta yayınlanmaması üzerine yapımcı BVB Yapım ile atv arasında büyük sorunlar olduğu ortaya çıkmıştı. Sezon öncesinde yaşanan zam krizi anlaşma ile sonuçlanmış ve ekip çekimlere başlamıştı. Ancak atv, yayın gününe kadar sözleşmeyi imzalamayınca yapımcı da 200. bölümü teslim etmedi.

Krizde taraflar aynı yerde duruyor. atv’nin yayın planında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yok. BVB Yapım’ın sahibi ve aynı zamanda dizinin senaristi Bahadır Özdener’in de geri adım atmadığı gelen bilgiler arasında. Ayrıca Oktay Kaynarca’nın instagram hesabından veda mesajı da krizin büyüdüğüne işaret ediyor.

Fenomen dizide yer alan önemli isimlerden birisi de Sevinç Kıranlı… Hatice karakterini canlandıran oyuncu aylar önce yaptığı bir açıklamada dizinin 10 yıl süreceği iddiasını daha projenin en başında söylediğini anlatmıştı.

Sevinç Kıranlı'nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz iddiası krize takıldı! 7

Sevinç Kıranlı, ekip arkadaşlarına yıllar önce bu iddiasını da anlatmış. Oyuncu, “İlk başta 10 sene gözüyle baktım. Sonra bunun esprisi oldu. Sevinç 10 sene diyordu hadi bakalım 3 oldu, 4 oldu derken şimdi 7 oluyor. Hala diyorum ki en az 10 sene” ifadelerini kullanmıştı.

Daha uzun yıllar devam edebilecek bir proje olarak görülen dizi, atv ile yapımcı arasındaki zam krizi nedeniyle çözülmesi zor bir duruma geldi. Oktay Kaynarca da instagram hesabından ayrılık duyurusu yaparak işleri fazlasıyla karıştırdı.

Bu gelişmeler ile birlikte aylar önce Sevinç Kıranlı’nın yaptığı açıklama da yeniden akıllara geldi.

Oyuncu diziyle ilgili şunları söylemişti: “Şimdiden çok önemli bir yere sahip ve gayet uzun soluklu bir şekilde soluk soluğa devam ediyor dizimiz. Seyircimize sonsuz teşekkürler. Onlar seyrettiği için bu kolektif bir iş, onlar olmadan olmuyor. Sevgilerine çok büyük saygı duyuyorum, karşılığını da çok büyük görüyoruz.”

Hatice karakterinin çok güzel bir rol olduğunu ve bütünleştiğini belirten Sevinç Kıranlı, heyecanla 7. sezonu beklediğini ifade etmişti. 7. sezon çekimleri başladı ve 200. bölüm hazırlandı. Ancak kriz nedeniyle dizi yayınlanmıyor ve bu durumun nasıl çözümleneceği de henüz belli değil.

Yedinci sezon öncesinde yaşanan bu gelişmeler dizinin bugüne kadar ki en zor günleri olarak ifade ediliyor. Bakalım Sevinç Kıranlı’nın 10 yıl süreceği yönündeki iddiası gerçekleşecek mi, yoksa final bile yapamadan diziye veda mı etmiş olacağız? İzleyip göreceğiz ve gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.