Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı dizisinde veda duyurusu üzücü oldu!

Ada Masalı dizisinde veda duyurusu üzücü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Ada Masalı, düşük gelen reytinglerine rağmen yoluna salı akşamları devam ediyor. Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ekibinde bir ayrılık yaşandı.

2016 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Erdem Kaynarca, Ada Masalı dizisinde Batu karakterine hayat veriyor. Oyuncu, 20. bölüm öncesi yaptığı paylaşım ile hayranlarına veda etti. Instagram hesabından açıklama paylaşan oyuncu, diziden ayrıldığını herkese duyurdu.

Erdem Kaynarca, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Hoşçakal Ada Masalı ve Batu.. hiç unutmayacağım ve çok güzel anacağım bir serüven oldu. Öncelikle bütün rol arkadaşlarıma, bütün Ada Masalı dizi ailesine, Star TV ve Ay Yapım ailesine çok teşekkür ederim her şey için. Ve tüm dünyadaki ada masalı fandom ailesi! sizin sevginizi gerçekten hissettim. Çok güzel hissettirdiniz bana. Çok teşekkürler. Yeni maceralarda görüşmek üzere!”

Erdem Kaynarca’nın hayranları da bu dizide yer almasından çok memnun kaldıklarını belirten yorumlarda bulundu.

Ada Masalı dizisinde veda duyurusu üzücü oldu! 7

Batu karakterini sevdiklerini dile getiren hayranlar, Erdem Kaynarca’nın da çok iyi performans sergilediği konusunda yorumlar yaptı.

5 yıldır hem dizi hem sinema filmlerinde yer alan Erdem Kaynarca, Kalp Atışı isimli dizideki Mehmet karakteri ile çok dikkat çekmişti.

Oyuncu, Bir Deli Rüzgar dizisinin yanı sıra Yasak Elma, Gençliğim Eyvah ve Şeref Bey gibi yapımlarda başarılı performanslar ortaya koydu.