Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara’nın Dicle ve Barış’ını yeniden bir arada görmek isteyen izleyici film yaptı!

Menajerimi Ara’nın Dicle ve Barış’ını yeniden bir arada görmek isteyen izleyici film yaptı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yıldızlar dünyasının pırıltılı hayatını evlerimize taşıyan Menajerimi Ara dizisi sona erdi. Arkasında birçok anı bıraktı. Ahsen Eroğlu ve Denizcan Aktaş’ın canlandırdığı Dicle ve Barış arasındaki aşk ise Menajerimi Ara dizisinin en unutulmaz ayrıntılarından biri oldu.

Düşük reytinglerine rağmen sona erdirilmeyen ve 45 bölüme kadar dayanabilen Menajerimi Ara dizisi hiç kuşkusuz dizi dünyasına yeni bir nefes getirdi. Dicle ve Barış’ın saf ilişkisi özellikle genç izleyicileri yakaladı.

Menajerimi Ara dizisinin final yapmasının üzerinden neredeyse bir hafta geçti ama dizinin izleyicileri Dicle ve Barış’ı bir başka dizide yeniden birlikte görmekte kararlı. Bunun için sosyal medyada kampanya başlatılırken izleyicilerden biri de Dicle ve Barış’a özel bir film montajlamış.

Gerilim filmi gibi montajlanan görüntüler o kadar başarılı ki adeta yeni bir dizinin tanıtımı izlenimi veriyor. Dizi yorumcusu Deniz Tural’ın Instagram hesabından paylaştığı filmi aşağıdan izleyebilirsiniz:

İzleyiciler #DicBar hayranları bir süre önce Twitter’da başlattıkları “AhsenDenizCan BluTvYe” paylaşımlarının hızını artırdı. Projenin hedefi Dicle ve Barış’ın aşkını ayrı bir dizi olarak BluTV’de görmek.

İzleyicilerin bir kısmı da Dicle ve Barış’ın hikayesini Netflix dizisi olarak görmek istiyor. İzleyicilerin bu talebi deyim yerindeyse çığ gibi büyüyor.