Ana sayfa Dizi Fragmanları Baş Belası dizisinde önemli karar alındı, asıl hikaye yeni başlıyor!

Baş Belası dizisinde önemli karar alındı, asıl hikaye yeni başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir’i başrolde buluşturan polisiye komedi dizi Baş Belası büyük ilgi gördü. Her ne kadar reytingler düşük gibi görünse de yaz ekranında birçok yapım aynı sorunu yaşıyor. İzleyici sayısındaki azalma oranların da düşük kalmasına neden oluyor.

Pazar akşamları atv ekranında yayınlanan Baş Belası dizisinin ilk 4 bölümü çok ilgi gördü. Şahin ve İpek karakterlerinin zıtlıkları üzerine kurulu olan denklem şimdiye kadar iyi çalıştı. Beşinci yeni bölümde ise farklı bir duruma şahitlik edeceksiniz. Şahin karakteri ya rozeti bırakacak ya da İpek’ten psikolojik destek alacak… Karar verildi, senaristler İpek ve Şahin üzerine daha çok gidecek. Yeni bölümde de bunun işaretlerini göreceksiniz.

Şahin, rozetini bırakmak istemeyerek İpek’e tedavi olmayı kabul etti. İki karakterin zıtlıklarının daha da çoğalacağı yeni bir durum ile karşılaşacaksınız. İpek, Şahin’i iyice zorlayacak. Ancak delikanlı Şahin de bunun karşılığında İpek’e zor anlar yaşatacak.

İrem Helvacıoğlu’nun tüm ekibin kısa sürede bütünleştiğini bir röportajında aktardığı biliniyor. Oyuncunun da söylediği gibi sette bir aile ortamı oluşturuldu ve bu durum dizinin başarısına da olumlu bir katkı yapıyor.

Baş Belası dizisinin 5. yeni bölümünü 18 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00’da atv ekranında izleyebilirsiniz. Dizinin 5. bölümünden 2. fragmanı ise aşağıda bulabilirsiniz.

Yeni bölümde başka neler izleyeceksiniz? İşte özet bilgiler:

Şahin’in Yener’in üzerine yürümesi cinayet bürodaki herkes tarafından duyulmuştur. Ekip, başkomiserleri için endişeliyken, Mehmet Amir, Şahin’e soruşturma açılmaması için bir çözüm yolu bulur.

Şahin’i İpek’le terapiye zorlarlar. Şahin bu anlaşmayı kabul edecek mi? Bir at çiftliğinde çıkan yangının ardından bulunan ceset ekibi harekete geçirir. Şahin kendisi hakkında verilecek karara aldırış etmeden olay yerine gider.

İpek okulda yapılacak gösteri için Görkem’le birlikte bir dans performansı hazırlar. Ancak olay yerinde yaşadığı kaza nedeniyle İpek dansa katılamaz.

Birol’un kılık değiştirmiş haline aşık olduğunu düşünen Nazlı, boşanmak için direttiği şartlardan vazgeçer.

Nazlı’nın bu ani karar değişikliği Birol’u şaşırtır. Nazlı üzgün bir anında İpek’e patlar. İpek kendisine küsen Nazlı’yı girdiği bunalımdan çıkarabilecek mi?