Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’den Engin Akyürek ile dizi projesine jet hızıyla açıklama!

Demet Özdemir’den Engin Akyürek ile dizi projesine jet hızıyla açıklama!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada yer alan bazı iddialar dizi hayranlarını çok şaşırttı. Zira iddialar ekranların en sevilen oyuncularından Demet Özdemir ve Engin Akyürek’ün yepyeni bir proje için bir araya gelebileceğine işaret ediyor.

Yeni diziyle ilgili bu iddialar twitter ortamında yayıldı ve iki oyuncunun hayranları da bu iddiaların doğru olmasını çok istediklerini belirten yorumlar yaptı. Ancak herhangi bir resmi açıklama yoktu. Sadece kulis bilgileri vardı ama bunlar da iddia niteliğindeydi… Gelen bilgiye göre yeni dizinin yapımcılığını 03 Medya üstlenecek ve dizi İzmir’in Foça ilçesinde çekilecek. Ancak Demet Özdemir, twitter hesabından yaptığı açıklama ile bu iddiaları jet hızıyla yalanladı.

Demet Özdemir'den Engin Akyürek ile dizi projesine jet hızıyla açıklama! 8

Demet Özdemir, iddialar hızla yayılınca hayranlarından gelen mesajlar üzerine bir açıklama yapma ihtiyacı hissetti. Özdemir açıklamasında herhangi bir proje için anlaşma yapmadığını belitti.

Demet Özdemir, “Yeni bir proje ile ilgili anlaşma sağladığım bir yer yok. Filmimiz bittiğinde okuyup daha sağlıklı değerlendirme yapmayı planlıyorum. Beni seven, soranlara iletmek istedim …Benden duyarsınız mutlaka. Sizi seviyorum” diyerek anlaşma yaptığının doğru olmadığını ifade etti.

Demet Özdemir direkt olarak Engin Akyürek ile ilgili bir projede yer almayacağını söylemedi, sadece herhangi bir anlaşma yapmadığını ve değerlendirme aşamasından sonra karar vereceğini iletti. Yani böyle bir dizi projesi gündemde olabilir ama Demet Özdemir’in henüz bir karar vermediği mesajından anlaşılıyor.

Demet Özdemir'den Engin Akyürek ile dizi projesine jet hızıyla açıklama! 9

Her iki oyuncunun da hayran kitlesi o kadar büyük ki, iddialar gerçek çıkar ise bunun dizi dünyasında büyük bir iş olacağına eminiz. Erkenci Kuş dizisiyle Türk izleyicilerin kalbini kazanan, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteriyle oyunculuktaki deneyimini kanıtlayan Demet Özdemir, yeni proje için film çekimleri bittikten sonra değerlendirme yapacak.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi sona erdikten sonra tatile çıkan Özdemir, kısa süre önce Netflix için çekilen bir film için sete geri dönmüştü. Özdemir’in Şükrü Özyılmaz’la başrolünü paylaştığı Aşk Taktikleri filmi için çekimler hala sürüyor.

Duyunca kalbiniz zıplayacak! Demet Özdemir ve Engin Akyürek yeni bir dizi için bir araya gelebilir! 14

Engin Akyürek’i de en son Sefirin Kızı dizisiyle izlemiştik. Önce Neslihan Atagül’le sonra da Tuba Büyüküstün’le başrolü paylaşan Akyürek de yeni bir film için sette. Engin Akyürek yeni filmi Yolun Açık Olsun’da başrolü, genç oyuncu Tolga Sarıtaş’la paylaşıyor.

Netflix için çekilecek filmin çekimleri için start geçtiğimiz günlerde verildi. Çekimlerin başladığı dizinin yapımcısı Lanistar Medya’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla açıklandı.