Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin yeni dizisi Oğlum’un hikayesi herkesi derinden etkileyecek!

Show TV’nin yeni dizisi Oğlum’un hikayesi herkesi derinden etkileyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kubilay Aka’yı izleyiciler ilk olarak Vatanım Sensin isimli dizide gördü. Ali Kemal karakteri ile bu dizide parlayan oyuncu ardından 4 sezon yer aldığı Çukur dizisinde popülerliğin zirvesine çıktı.

Kubilay Aka, Çukur dizisinin finalini görmeden Cam Tavanlar isimli diziyle bir kez daha Show TV ekranında yer almıştı. Yaz döneminde yayınlanan dizide Bensu Soral ile partner olan oyuncu, düşük gelen reytingler nedeniyle 8. bölümde dizinin final yapmasının şanssızlığını yaşadı.

Kubilay Aka ardından Modern Kadın isimli dijital dizi projesinde yer aldı ve sonbaharda da çekimler yapıldı. 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncunun yeni anlaşma yaptığı proje ise yine Show TV’de yayınlanacak. Oğlum isimli dizinin ekibine katılan Kubilay Aka, hikaye konusunda önemli detaylar verdi.

Show TV'nin yeni dizisi Oğlum'un hikayesi herkesi derinden etkileyecek. 3

Tüm ekip olarak çok heyecanlı olduklarını anlatan Kubilay Akay, yeni dizi projesi için şöyle konuştu:

“Ekipçe herkes çok heyecanlı. Güzel ve biraz sert bir hikaye. Niyeti çok güzel bir hikaye. Ebeveynlerin biraz daha çocuklarına nasıl davranmaları gerektiğini, sert bir taraftan alan bir hikaye. Psikoloji göreceğimiz. Biraz daha drama yakın bir hikayemiz var.”

Kubilay Aka, kendi karakteri için çok fazla detay vermek istemediğini söyledi. Herkesin hikayeye karşı içinin çok dolu olduğunu anlatan Kubilay Aka, ekip olarak birlikte açıklama yapacaklarını da ifade etti.

2022 yılında yeniden ekranda olacağı için sevinen oyuncu, bir kez daha Show TV’de hayranlarının karşısına çıkacak.

Canan Ergüder, Songül Öden, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman gibi önemli isimlerin bir araya geleceği dizinin hikayesi aslında tüm aileler için ders niteliği taşıyacak.

İki çocuğun hikayesi üzerinden gelişecek olan Oğlum dizisi son yıllarda ülkemizde yaşanan yoksullaşmaya paralel olarak, dar gelirli ailelerin çocuklarının yaşamını öne çıkartan bir proje olacak