Ana sayfa Sosyal Medya Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu çiftinin Burak Dakak gururu!

Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu çiftinin Burak Dakak gururu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı Aydınlıkevler isimli tiyatro oyunu son günlerin en çok konuşulan konularından birisi oldu. Oyunun galası yapıldı ve izleyenlerden de çok da güzel yorumlar yapıldı. Demet Akbağ’ın yeniden tiyatroya dönüşü hayranlarını çok memnun etti. Birçok kişi sosyal medya paylaşımında Demet Akbağ ile Yılmaz Erdoğan’ı yeniden sahnede bir arada görmek istediğini belirten yorumlar da yaptı.

Özellikle de Salih Bademci ile Sinem Ünsal ikilisinin çok iyi bir çift olduğu şeklinde sosyal medyada yer alan yorumlar dikkatleri çekti. Genç oyuncu Burak Dakak’ın da bu önemli isimlerle birlikte yer alması sevenlerini çok memnun etti. Burak Dakak’ı sahnede gördüğü için çok sevindiklerini söyleyen Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu, arkadaşlarına destekte bulundu.

İkili kameralara yaptıkları açıklamada ise oyundan çok etkilendiklerini ifade etti. Nurgül Yeşilçay ile birlikte tiyatroda Bir Barda Bir Gece isimli oyunla Ocak ayından bu yana yer almakta olan Afra Saraçoğlu, sahne deneyimi ile de alkışları almıştı. Oyuncu, Aydınlıkevler isimli tiyatro oyunu için şöyle konuştu:

“Çok güzeldi, sıcacık bir hikaye izledik. Herkesin ellerine sağlık. Zaten Demet Akbağ’ı izlemek bizim için ayrı bir keyif oldu. O kadar güzel kadronun arasında arkadaşımız Burak’ (Dakak) görmek bizi çok gururlandırdı. Çok güzel bir akşamdı.”

Mert Yazıcıoğlu da sevgilisi gibi oyunu çok beğendiğini söyledi. Yazıcıoğlu, “Burak adına da çok gurur duydum. Hatta aileden birisini izlersin sahnede ve duygulanırsın ya… Gerçekten çok güzeldi, çok beğendik. Herkesin ellerine sağlık. İnşallah senelerce devam eder” diye konuştu.

Yönetmen koltuğunda Serdar Biliş’in oturduğu Aydınlıkevler isimli oyun 1970’li yıllarda Ankara’da bir mahallede geçiyor.

Bu mahallede yaşayan babaanne ile torunun hikayesini konu alan oyunda Burak Dakak, usta oyuncu Demet Akbağ’ın torununu canlandırıyor.

Burak Dakak, Gülperi dizisiyle birlikte 2018 yılında çok övgü alan genç bir isim oldu. Oyuncu başarısını Çukur dizisindeki Akın Koçovalı karakteriyle perçinledi. Sinem Ünsal da Mucize Doktor ile büyük bir çıkış gerçekleştirdi.