Ana sayfa Dizi Haberleri Talat Bulut’tan sonra Mahkum dizisine bir sürpriz isim daha geliyor

Talat Bulut’tan sonra Mahkum dizisine bir sürpriz isim daha geliyor

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Perşembe akşamları ekrana gelen dizisi Mahkum, büyük bir heyecanla izleniyor. Dizi, sezonun en iddialı yapımları arasında yer alıyor. Özellikle konusu ve oyunculukları ile gündemden düşmüyor. Kanalın yüz akı projelerinden birisi olan Mahkum dizisinde hikaye de sürükleyiciliğini kaybetmiyor.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun başarılı oyunculuklarıyla beğeni toplayan Mahkum dizisi, geçtiğimiz hafta ekranlara gelmemişti. Diziyi yayın saatinde bekleyenleri şaşırtan gelişme ile birlikte, son dönemde setlerde de yoğun bir şekilde yaşanan koronavirüs vakası nedeniyle bölümün yetişmediği akıllara geldi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Ancak 16. bölüm geçtiğimiz hafta yayınlamamıştı. Bu hafta izleyici ile yeniden buluşan dizi, yine heyecanın dorukta olduğu bir bölümle ekrandaydı.

Yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle izlenen Mahkum dizisinde tempo hiç düşmüyor. 16. bölüm de yine izleyiciyi etkileyen sahnelerle ekrana geldi. Diziye yeni katılan Talat Bulut’un oynadığı karakterle birlikte hikayede farklı açılımlar yaşanıyordu.

Talat Bulut'tan sonra Mahkum dizisine bir sürpriz isim daha geliyor 8

Bulut’un oynadığı Talat Bulut’un Sinyor karakterinin hikayeye katılmasıyla özellikle de Fırat ile Barış’ın aynı kaderi paylaşmaları ve işbirliği yapmak durumunda kalmaları da gündeme geldi. Bu şaşırtıcı gelişme, izleyicinin de beklemediği bir durumdu.

Senaristlerin Mahkum dizisine olan ilgiyi arttırmak için attığı doğru adımlar, dizinin gündemde kalmasını sağlıyor. Bir başka yeni gelişme ise yeni bir karakterin daha Mahkum dizisine katılacağı ile ilgili.

Bu ismin kim olduğu ise bir kaç gün önce gündeme geldi. Mahkum dizisine son yıllarda oyunculuğu ile dikkat çeken başarılı genç isim Elit Andaç Çam geliyor. bir başka şaşırtıcı gelişme olarak dikkat çekiciydi. Senaristler, heyecanı yüksek tutmak için doğru adımlar atıyor.

Talat Bulut'tan sonra Mahkum dizisine bir sürpriz isim daha geliyor 9

Elit Andaç Çam’ın diziye konuk oyuncu olarak katılacağı öğrenildi. Genç oyuncu ayrıca Exxen’de yayınlanan “Aşk Kumardır” dizisinde ve Erkan Kolçak Köstendil’in yazdığı “Tezgah” adlı oyununda rol alıyor.