Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Yazıcıoğlu’nun Aşk 101 dizisinde Sinan gururu!

Mert Yazıcıoğlu’nun Aşk 101 dizisinde Sinan gururu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılında Zümrüdüanka isimli Fox TV dizisinde izlediğimiz ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, 2021 yılında ise hayranlarına Exxen platformunda sürpriz yaptı.

Ölüm Zamanı isimli dizide başrolde yer alan Mert Yazıcıoğlu, Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisiyle de büyük ilgi görmüştü. Dijital diziler ile televizyon yapımları arasında bir ayırım yapmayan Yazıcıoğlu, rolü beğendiyse projede yer almaktan geri durmuyor.

Afra Saraçoğlu ile yaşadığı aşk ile de gündemden düşmeyen oyuncu, katıldığı ödül töreninde muhabirlerin sorularını yanıtladı. Yazıcıoğlu, değişen imajıyla dikkat çekti. Saçlarını uzatan oyuncu neşeliydi ve soruları da içtenlikle yanıtladı.

Aşk 101’in ikinci sezonu sorulunca oyuncu, “O da bayadır yayınlanmadı. Yani dizi çekip yayınlamıyorum gibi bir durum var. Onu da herhalde önümüzdeki aylarda çıkacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Aşk 101 dizisinin izleyiciler tarafından beğenilmesi ile ilgili yorumu sorulan oyuncu, “Güzel bir iş yaptık güzel sonuçlar aldık. İzleyen herkese, destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Sinan karakterinin çok beğenilmesini de değerlendiren oyuncu, “Bazı parametreler var ya, her şeyin doğru zamanda doğru yerde olması lazım. Öyle bir karakter olduğunu düşünüyorum. Ben de yaş itibariyle senelerdir bu işi yapıyorum. Ama bu işte canlanıyorsun. Güzel oldu benim için de çok mutluyum” ifadelerini kullandı.