Ana sayfa Sosyal Medya Kızıl Goncalar dizisi Mert Yazıcıoğlu’nun kariyer yolculuğunda birkaç kademe daha yükselmesini sağladı!

Kızıl Goncalar dizisi Mert Yazıcıoğlu’nun kariyer yolculuğunda birkaç kademe daha yükselmesini sağladı!

tarafından ker_def

1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mert Yazıcıoğlu, son dönemde Kızıl Goncalar isimli dizideki Cüneyd karakteri ile geniş bir hayran kitlesinden destek görüyor.

2012 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz oyuncu, Karagül isimli dizideki Baran karakteri ile zaten milyonlarca izleyicinin aklında ve kalbinde bir iz bırakmıştı.

Ancak bu diziden sonraki projelerin oyuncunun gelişimi konusunda fark yaratmasını sağlasa bile, kariyer hedefleri bakımından ne kadar faydalı olduğu da hep sorgulandı. kısa süreli olan rolleri ile; Umuda Kelepçe Vurulmaz, Mehmed Bir Cihan Fatihi, Bir Litre Gözyaşı, Bir Annenin Günahı, Darmaduman gibi diziler genç oyuncu için kısa süren projeler olarak akıllarda duruyor.

Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisi ile yurt dışında hayran kitlesini daha da artıran Mert Yazıcıoğlu için, bu sezonun etkili dizilerinden olan Kızıl Goncalar’ın çok geri dönüşler sağladığını görmekteyiz.

Kızıl Goncalar dizisinin ikinci sezonda da devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor ve Mert Yazıcıoğlu’nun son yıllarda kariyer zıplaması konusunda aradığı diziyi bulduğunu da söyleyebiliriz.

Oyuncu için sosyal medyada yeni rolüyle ilgili çok sayıda övgü dolu yorum görebilirsiniz. Rolünde başarısının yanı sıra, karizmasıyla da etkilediğini belirten dizi hayranları, Mert Yazıcıoğlu’nun güçlü çıkışından çok memnun.

Birçok izleyici oyuncunun tam da aradığı rolü bulduğunu ve yeteneklerini ortaya koyma fırsatını da çok iyi değerlendirdiğini düşünüyor.

Oyuncunun kariyerinde kısa süreli olan projelerin fazlalığı da dikkate alındığında böyle bir rolü uzun süredir beklediğini de söylemek mümkün.