Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı dizisinin kamera arkası en az dizi kadar eğlenceli!

Ada Masalı dizisinin kamera arkası en az dizi kadar eğlenceli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam eden Ada Masalı, en sevilen yaz dizilerinden birisi oldu. Alp Narvuz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolünde yer aldığı diziyle ilgili sosyal medyada çok güzel yorumlar var.

Dizinin çekimleri İzmir’in Sığacık bölgesinde çekiliyor ve yaz enerjisini de en iyi yansıtan yapım olarak öne çıkıyor. Başrolde yer alan iki ünlü ismin uyumları, Haziran ve Poyraz karakterlerinin sosyal medyada çok konuşulmasını sağlıyor. Ada Masalı dizisinin çekimlerinin perde arkasında yaşananlar da zaman zaman kamera arkası görüntüler olarak yayınlanıyor.

Dizinin çekimlerinde yaşananlar en az dizi kadar eğlenceli. Kumsal sahnesinin kamera arkası görüntülerinde Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın çekimlerde neler yaptıkları da görüntülere yansıdı.

Dizinin hayranları kamera arkasının da en az dizi kadar güzel ve izlenmesi keyifli anlarla dolu olduğunu belirtiyor.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin sette ne kadar uyumlu olduklarını, enerjilerinin yüksekliğini kamera arkası görüntülerinde de bulabilirsiniz.

“Harika bir çift. Alp ve Ayça’nın uyumuna bayılıyoruz. Salı gününü sabırsızlıkla bekler olduk” diye yorum bırakan dizi hayranları, yapım ekibinden abartılı sahnelerden uzak durmaları ve gerçekçi sahneler çekmeleri yönünde bir uyarı da geldi.

29 Haziran Salı akşamı yayınlanacak olan 3. bölüme ilgi de çok yüksek. Dizi hayranları şimdiden çok merak ediliyorlar ve zamanın hızla geçip dizinin başlamasını istiyor. İşte Ada Masalı dizisi 3. bölüm 2. fragmanı: