Ana sayfa Dizi Haberleri Merve Dizdar üç farklı dizisi ile yine gündemde yine adından konuşturuyor!

Merve Dizdar üç farklı dizisi ile yine gündemde yine adından konuşturuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Dizdar, Cannes Film Festivali’nde Kuru Otlar Üstüne isimli sinema filmi ile ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülü aldığı 2023 yılında, yeni projeleri ile de hayranlarını mutlu edecek.

10 Ağustos’ta Blu TV’de başlayacak olan Magarsus isimli dizide; Çağlar Ertuğrul, Berkay Ateş ve Ercan Kesal ile başrolü paylaşan oyuncu, bu projenin heyecanını yaşıyor. Adana’da antik bir kent olan Magarsus’tan ismini alan dizi, bir aile draması olacak. Dizinin hikayesinin çok aksiyon dolu olduğunu ve kendisinin de projeyi çok beğendiğini anlatan Merve Dizdar, yayın günü yaklaştığı için de heyecanının arttığını söyledi.

Merve Dizdar, dijitalde sadece Magarsus dizisi ile değil geçen sezon Netflix’te büyük ilgi gören Erşan Kuneri ile de gündemde yer alıyor. Cem Yılmaz’ın projesi olan Erşan Kuneri’de ilk sezonda başarıyla yer alan Merve Dizdar, şimdi de ikinci sezon için çekimlerin başlamasını bekliyor.

20 Ağustos gibi Erşan Kuneri dizisi için sete çıkılmasını beklediğini ifade eden ünlü oyuncu, ardından da Ömer dizisinin çekimleri için yine sette olacağını söyledi.

Geçtiğimiz sezon Star TV ekranında yer alan Ömer dizisinde Nisa karakteri ile sivrilen ünlü oyuncu, çok başarılı bir dram performansı ortaya koymuştu.

Erşan Kuneri ile birlikte Ömer dizisinin de çekimlerinin çakışması nedeniyle Merve Dizdar için bir süre çok yoğun bir tempo yaşanacak. Ancak oyuncu, çalışmayı çok sevdiği için bunun kendisi için bir sorun olmadığını belirtiyor.

Oyuncu, “Ağustos sonuna doğru Erşan Kuneri dizisine başlıyoruz. Sonra Ömer dizisinin çekimleri başlayacak. Her şey aynı anda başlıyor. En sevdiğim şey çalışmak” dedi.

Tatil yaptığını ve bunun yeterli olduğunu anlatan oyuncu, yurt dışında tatil yaparak dinlendiğini ve Türkiye’de de arkadaşları ile yine güzel vakit geçirdiğini söyledi.

Sosyal medyada yer almayı çok sevmediğini, zamanını çok aldığı için de fazla ilgilenmek istemediğini anlatan Merve Dizdar, gelen eleştirilerden etkilendiğini ama bir süre sonra da buna alıştığını anlattı.