Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca’dan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisini bekleyenlere müjde!

Oktay Kaynarca’dan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisini bekleyenlere müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam isimli geçen sezon atv ekranında başlayan dizi projesinin hem başrol oyuncusu hem de yapımcısı olmuştu. Dizinin yapımcılığı noktasında yönetmen Onur Tan ve Seyfi Şahin ile birlikte kurdukları şirket üzerinden dizinin arka planında da yer alan Oktay Kaynarca, yeni sezonda kendi başına tüm yapımcılık sorumluluğunu üzerine alacak.

Dostları ile iş konusunda ayrışan ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için artık tek başına yapımcı olan usta oyuncu, aynı zamanda başrolde de yer aldığı için projenin başarısı kariyeri açısından büyük önem taşıyor.

15 Ağustos’tan itibaren Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için sete çıkarak çekimleri başlatacaklarını anlatan Oktay Kaynarca, kendisi için yaz tatilinin bitmek üzere olduğundan bahsetti.

Usta oyuncu, “Tatilin son günleri, çalışma başlıyor. Çekimler başlayacak, o yüzden koşturmaca içindeyim” dedi. Oyuncu, yeni sezonda dizinin ilk bölümlerinin İstanbul dışında olacağını ve çekimler için de ön hazırlıklar yapıldığından bahsetti.

Oktay Kaynarca'dan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisini bekleyenlere müjde! 7

Oktay Kaynarca, “Karadeniz bölgesi için düşüncemiz var ama daha net değiliz. Bir terslik olmaz ise Eylül ayının ilk yarısında yayına çıkmayı planlıyoruz” dedi.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi geçtiğimiz haftalarda Pelin Akil’in projeden ayrılması ile gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu hikayedeki rolünün bitmesi nedeniyle diziye veda etti.

Oktay Kaynarca da yeni sezonda çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile yola çıkacaklarını belirterek, şu detayları anlattı:

“Oyuncu kadrosunda çok önemli değişiklikler var. Kalabalık bir kadro ile sezona gireceğiz. Önemli bir prodüksiyon aşamasındayız. Güzel olacak.”